Caglayener Merhaba anneler Bir sorum olucaktı. Yaklaşık iki haftadır falan sol gözümde bi görme bozukluğu oluyo böyle bulanık görüyo gibiyim aranızda böyle bi sorun yaşayan var mı acaba riskli durum mudur
Yaprak Caglayener görme bozukluğu varsa vakit kaybetmeden göz doktoruna git hamilelikle alakası yoktur
Busranagme Caglayener Can'ım daha yeni gebesin o dönemler de bende de oldu. Korkma ama baska seyden şüphe ediyorsan doktora danış
Burcumm Bende bulanik goruyodum guatr 5.948 cikti bulank gorme yapabiliyomus ilacimi kullandigimdan beri azaldi
Caglayener Burcumm testlerimi henüz yaptırmadım pazartesi yapıcam ailede guatrı olan var ama hiç bende olabiliceğini düşünmemiştim
Burcumm Caglayener canim bizim sulalededr yok guatr ama gebelik guatiri diyr bisi varmis ya bende onu ogrendim
M_cakir Hamilelige bağlı tansiyon oynamalarindandir o.. Benim ilk hamileligimde ilk aylar çok olmustu☺ kisa surede gecer ins.
Minnosunannesi Caglayener canım 10. Haftadan sonra kan basıncı sebebiyle olurmuş hatta bende şuan yaşıyorum ama öncesinde olur mu bilmem