NE02 Bu sayfada çok güzel şeyler var ama güvenemedim alan var mı varsa söylesin de nasiplensin yavrucaklar 😂😂
Aybarsmom_ NE02 caniimm bu sayfanin mağazası var benim yaşadığım yerde Manisa’da ☺️ yakın zamanda bende mağazasına gidip herşeyini ordan alıcam gözün kapalı alabilirsin🥰
Pinar4588 NE02 Evet bende manisadayım 2 hafta önce bende mağazasına gitmiştim güzel ürünleri var hatta instagramdan bizi takip ediyor musunuz diye sormuşlardı. Bana biraz pahalı geldi diğer mağazalara göre ama güvenilir site canım 👍🏻
NE02 Aybarsmom_ memnuniyeti filan var ama bi kere kandırılmıştım güvenilir gözüküyodu şimdi de korkuyorum biraz fazla şeyler alcam diye param boşa gitmesin 😌😬
Aybarsmom_ NE02 ben cevapladım zaten canım ama 🙄 sayfa sadece online olarak satış yapmıyor bizzat mağazası var burda diyorum ama yeterli gelmedi cevabım galiba, o yüzden bişey diyemiyorum
NE02 Aybarsmom_ yanlış anladın o anlamda söylemedim mağazasına gidiyosun tamam da internet üzerinden güvenlimidir diye merak ettim ayrıca teşekkür ederim cevabın için ☺️
NE02 Pinar4588 evet pahalı önce burdaki mağazalara bakıcam fiyat karşılaştırması yapmam lazım güzel bişey yoksa alırım bu siteden 👍🏻😌 teşekkür ederim