Rumeysaclk Merakliana6 Sadece yatın benim doktorum bu haftalarda Protestan dışında yapacak birşey yok dedi. Kasık ağrım olduğu içinde bir idrar tahlili baktı enfeksiyonda yapar dedi. Sizde bol bol su için şu çok etkili kasılma azaltmada. Birde sadece yatın tuvalet dışında kalkmak yasak dedi doktorum. Tabi kendi doktorunuza da mutlaka danışın herşey aynı olmayabilir çünkü
Merakliana6 Rumeysaclk maalesef yatamıyorum 2 yalında oğlum var bakacak kimsem yok her gün en az 10 saat ayaktayım
Merakliana6 Rumeysaclk bi en ben kabızım 3 güne bir WC’ye çıkıyorum gaz sancım çok gaz sancım taa rahmime vuruyor yerinden hopluyorum idrar yolu enfeksiyonum var bu arada şeker hastası olduğum için her ilacı içemiyorum özellikle toz olanları şekerimi çıkarıyor. Bu aralar çok az su tükettim
Rumeysaclk Merakliana6 oda yapabilir o zaman o kasık sancılarını mutlaka doktorunuza danışın kabızlık için sıvı bir ilaç var şurup şeklinde belki onu verir hamilelik için zararlı değil
Canimucizem Ay millete neden pat diye kalbi durmuş falan yazıyorsunuz arkadaşlar beyninizde ultrason mu var okurken ben bile şüphe ettim gece görsem acile giderdim o derece yani lütfen yazdığınıza dikkat edin
melekmommm Novamomy canım bende aynı şeyleri yaşıyorum 14+2 yim alt karında bir baskı var tüp bebkle hamileyim çok korkuyorum yarın hemen gidicem doktoruma 🥹 senin durumun nasıl şimdi
Novamomy melekmommm çok şükür korkma ama ihmal de etme ağlayarak doktora gitmiştim suan o belirtiler geçti ara ara oluyor rahim büyüdüğü için normal demişti ben bol istirahat ettim bol su tükettim progesteron kullanıyorum zaten suan 19+1 oldum stres yapma sende ama doktoruna git için rahat etsin 🙏🏻
melekmommm Novamomy yarın gidicem inşallah aslında iki hafta sonraydı ama böyle içim içimi yer durur. Geç bulunca daha da tedirgin oluyoruz Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏻
Novamomy melekmommm seni en iyi ben anlarım için rahat etmıyorsa doktorunu ara ya da imkanın varsa hemen git ama stres yapma uzan dinlen