shrbnaltn Kızlar nasılsınız sizin kaç gününüz kaldı kaç haftalıksınız hangi sebze meyvesiniz ben sağ Salim kavuşacağım ben inşallah son 7 günümüz kaldı kızım çok hareketli ordan çıkmak istiyor artık annesine kavuşmak istiyor 👼😍
pembiktavsan shrbnaltn benim de son 19 uygulamaya göre 🤗 doktor normal doğuma uygunsun dedi beklicez bakalım ne zaman gelirse tosbik 🥲🥹
Tbayram shrbnaltn Son 7 günü okuyunca ben heyecanlandım senin yerine🙈 bizim tahmini 21 günümüz kaldı doktorumuz daha erken de olabilir dedi heyecanım dorukta🤭
shrbnaltn Hu-zu-rum bende o zamanlar öyle gün sayıyordum zaman geçmek bilmiyordu şimdi 7 günümüz kaldı Allah şükür ama yine zaman geçmiyor hemen kavuşmak istiyorum kızıma 😍iyim Allah şükür
shrbnaltn pembiktavsan bizde normal doğum istiyoruz ama açılma falan yok dedi bakalım pazartesi kontrole gittimiz zaman sonuç neyi gösterecek
pembiktavsan shrbnaltn bende de 1-1.5 cm açılma var dedi. Squat ve yürüyüş önerdi bakalım nasıl olcak 🤷🏼♀️ hayırlısı nasılsa öyle gelsin bebişlerimiz 💐💐