Sacmalama_engiinn miyasekubra devlet hastanelerinde hep böyle eşleri almıyorlar maalesef ultrason cihazında foto çekmeye izin verirlermi o konuda bir fikrim yok canım
Alimenur bebekananas evet bulabiliyorum ama sürekli takip etmek gerekiyo sabah 10da açılıyo randevular
Yumusakyastigimmm bebekananas Daha öncesi bakman lazım benc eben dün aldım taa üç hafta attı kan uyuşmazlık ignem var Yakın zamana vermediler iki haftadır bakiyorum
Yumusakyastigimmm bebekananas hafta başı saat 10 da bakarsan bulursun nur gözde kulhani tavsiye ederim . Fikriye hoca çocuk azarlar gibi tavrı var
bebekananas Yumusakyastigimmm Fikriye karanfil yamanı arkadaşım övüyordu o doğumada ona gitmiş çok memnunmuş
Yumusakyastigimmm AyFa1608 Babam 15 temmuzda calisiyo ilk gebeliginde Gittim oraya Biri dedi çocuk var kese aşağıya inmiş biri çocuk yok bilmem ne demedikleri kalmadı 😏
Yumusakyastigimmm bebekananas Bende kalmadım ilk çocuğumun sbeeolisi o hastane özele gidiyorum ama Devlettede gidiyorum takipli olmak icin
Yumusakyastigimmm bebekananas valla bana denk geldi ben hiç memnun kalmadım cinsiyt sordum çocuk azarlar gibi azarladı 16 haftalık çocuğun cinsiyetini belli olur diye
Bsraltnts1 Anıt hastanesi sibel hanıma gidiyorum ben memnunum zaten fiyatları da diger hastanelere göre uygun degerlendirin derim