Busracft Merhabalar. 11+6 üç ayımız bitmek üzere🌸 Artık bir şeyler almaya başlamanın zamanı gibi hissediyorum. Nereden başlamayalım ne kadar almalıyım. Tavsiye ve deneyimlerinizi bekliyorum😍
Smlaa Busracft bizim beşik ve bebek arabasını falan ailelerimiz alicak 19. Haftadayım ve ağustos da doğucak bebeğim birsuru çıtçıtlı body aldım tulum aldım birsuru
Sedavedoga Busracft biz ilk büyük eşyaları almıştık araba puset beşik vs. Sonra da yavaşa yavaş cinsiyet belli olansa kadar banyo aparatları anne bebek çantası organizerler ateş ölçer göğüs kalkanı vs aklıma gelenleri almıştım cinsiyet kesinleşince de bebeğe yönelik aldım
bilghrz Busracft bence büyük eşyalarını al bebek arabası besık tarzı kıyafetede 20 den sonra al bence ben ilk zamanlar yenidogan aldım sımdı ogrendım bebek iriymis doktor fazla alma dedı mecbur geri iade edecegimm ondan kıyafet ıcın bence bekle
Smlaa Sedavedoga organize çok kulaniliyo mu aceba bu gün alsam mı almasam mi karar veremedim ve almadım ben abartli bataniye almışım ya
Busracft Sedavedoga Bizimde aileler büyük şeyleri alalım diyorlar . Bende ara ara bakıyorum indirimdeysen ve fiyat çıkmadan en azından yata beşik araba almak istiyorum
Sedavedoga Smlaa ben gri keçe çok gözlü olandan aldım çanta gibi kime sorduysam herkes çok övdü içine bütün malzemeyi koyup evde elimizin altında oluyor bende hak verdim görünce baya kullanırım gibi
Smlaa Sedavedoga e-bebek de gördüm bu gün ama emin olamadım bı dahaki gittimde kesin alicam o zaman tesekur ederim
Busracft bilghrz Evet bebeğin gelişimine göre alırım. Bebek arabası yatağı eve anne yanı olarak bunları alıyım diyorum. Sonra çantası vs devam ederim.
Ozge56 Busracft daha çok erken degilmi cinsiyet belli bile değildir sizin. 13 haftaligim 25 haftada başlicam
Busracft Ozge56 doktor cinsiyet tahmininde bulundu ama yatak ve araba için cinsiyet önemli değil bence onları alıcam ilk