Nis Kızlar 40+2 oldum ve hala bir belirti yok gec döllenme olunca tarihide tutturamıyolar dün doktorum carsamba gel yatısını yapalım dedi sancım arada gelip gidiyor sancı kacması diye bir şey varmıs onu yaşıyorum bildiğiniz moralim sıfır kızımda kendi sancımla gitmistim oglanda mı böyle oluyor anlamadım acılma ve sancı olmadan suni alan arkadaslae sürec nasıl ilerliyor bahseder misiniz 😞
Mysmrt Nis canım 17 gün önce normal doğum yaptım. Benim de hiç sancım vs yoktu doktor baktı rahmin yumuşamış seni yatıralım suni verelim dedi. Ama gece 12 ye kadar beklicez kendi sancın gelmezse vercez dedi. Şansıma gece kendi sancılarım başladı açılmayı hızlandırmak için içime bi ilaç taktılar sadece. Ve sabah 8de doğurdum oğlumu kendi sancımla. Belki sana da öyle bi işlem uygularlar
Tugba_23 Ya bendede durum aynı oğlumda gayet sancı açılmam vardı doğum yaptım ama şimdi ki oğluma sancı var açılma 1 parmak ,resmen kaç gündür git gel hastaneye mahvoldum ,suni ya da sezaryen istemediğim için dönüp eve geliyorum
Nis Mysmrt kac haftalıktın birde acılman yokmuydu valla ben anlamadm sancı vurup vurup gidiyor yoruldum daha oturunca geciyor
Novamom_ Mysmrt ben 38+5 im acile gittim nst de sancım 120 leri gördü düzenli sancım var 3 dakika da bir gelen ama açılma 1 cm sürünüyorum resmen sabah 7 de tekrar bakıcaz dedi umarım açılmam vardır artık dayanamıyorum sancı vurunca
Mysmrt Eymencan47 evet ben de anlamadım son ana kadar hep 1 cm 1cm dediler. 7.40 gibi işte geldi baktı 8cm dedi birkaç dk sonra baktı 10 cm tam aşıklık doğuma alıypruz dedi 8gibi çatala aldılar 8.12 de doğurdum
Eymencan47 Mysmrt maşallah cnm Allah analı babalı büyütsün 🤲🏻benim 4 cm açıklığım var şuan bugün yatışım dı sözde ama sancılarımı beklemek istiyorum 38+3 üm
Eymencan47 Nis benimde evde sızıntı şeklinde suyum geldi ve sancım oldu üç buçukta yatışım yapıldı 16 25 de doğum yaptım Allah analı babalı büyütsün inşallah çok şükür Buda geçti 🌸😇🌹🤲🏻