Ahh nerden baslasam bilmiyorum..Hikayem okadar uzunki okumak isteyen okuyabilir😅 üst üste 6 7 düşükten sonra oğluma hamile kaldım 9 haftalıkken lekelenmem oldu ama hemen bitmişti.Tabi ben buarada mide ağrısından bulamtisindan sürekli acillik oluyordum,12.haftays girdigm gün akşam otururken ve hicbirseyim yokken bı akıntı hissettim lavobaya direk kostüm ve lavobaya oturmamla benden parçalar düşmesi bir oldu çok fazla kanamam vardı bacaklarmdan akıyordu tabi ben buda gitti diye düşünüyorum hmeen acile gittik ve biz şok bebegin kalp atışı var dediler🥰ve plesanta previa olduğumu öğrendim yani bebeğin eşi öndeydi kanamayı o yapıyordu ve benim böyle kanamalarim hiç kesilmeden hergun 19.haftaya kadar kanamam oldu ve 19.haftada kanam birden kesildi.Rahatladim tabi oh dedim artık rahatım rahat bir hamilelik geçireceğim.1 hafta sonra hayatımda yasamadigim kulak enfeksiyonu geçirdim ama öyle böyle bir ağrı degil ölüyorum ağrıdan dedim neyse onuda atlattm rahatım artık dedim😂ama yok olumsuzluklar peşimi bırakmıyordu sonra aradan 2 hafta geçti durdugum yerde ben altına kaçırıyordum toaletten çıkamıyorum sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum. Ama su mu geliyor yoksa idrarmı anlayamadım Dr.durumu anlattım hemen gel sabah dedi.Sabah gittgimde su gelmesi olduğunu anladık ve su seviyesi 80 lere düşmüş yani sınırda dedi 2 güne bir takip yapacaz erken doğum olabilir dedi.2 gün sonraki su seviyesi 50 ye düştü malesef ve buarada ben deli gibi su içiyorum havuç suyu içiyorum ve yararı oldu sonra su seviyesi 60 a çıktı 70 e çıktı tabi takibe devam edildi sonra su gelişi cogalmsya başlayınca24.haftada hastaneye yatış yapıldı.Hastaneye yatış yaptıktan 3 gün sonra suyum 20 lere düştü.Bebegin olduğu alanda hiç su yoktu hareket alanı çok azdı.Sonra tekrar kanamam başladı ve bu sefer plesanta ayrılmaya başladı yani plesanta dekolman oldu ama en büyük şansımız plesanta biranda ayrilmamisti kendini sabitledi bı sure sonra tanı dr.buarada bana diyorki 27 28 i göreceğiz ben inanıyorum diyor.Sonra amnifunyoza karar verildi yani su takviyesi yapılacaktı 26.haftada ama benim şansıma 26.haftaya girdiğim gün deprem oldu bütün işlemler iptal oldu.Ben öyle böyle 1 hafta daha geçirdim ve 27+2 de planlı sezeryan doğum yaptım bebegin suyu tamamen bitmişti ve plesanta ayrılması cogalmsya başlamıştı.Bebegim 1.200 Gr doğdu doğar doğmaz ağladı solunumu kendi aldı hemen kuveze girdi tabi,bebeğimi gece gördüm entube olmuştu solunumu yetmemisti (çok kötü bı durumdu rabbim kimseye yasatmasin) 1 hafta entubede kaldi sonra entubeden çıktı çok şükür şuan sadece burundan oksijen aliyor 27 gündür kuvezde durumu iyi şükür kg almasını ve solunumun duzelmesini bekliyoruz.Benim gibi durum yaşayan annelere tek tavsiyem lütfen kendinize ve minik bebeğinize inanın çünkü onlar gerçekten çok güçlü🥰🥰🥰 bebeğime lütfen dua edin teyzeleri birsn önce kavusalimmm….