Damlasupilcioglu Bebek bezi, pişik kremi, şampuan vs ne marka tercih ettiniz anneler. Ben henüz bu alışverişleri yapmadım bana ve diğer annelere de fikir olsun 🌸
Nnanaa Damlasupilcioglu bez molfix,şampuan mustela,pişik için sudocrem, bebek yağı olarak chicco kullanıyorum.
elmaliiturtaa Damlasupilcioglu ben sleepy almıştım her markayıda denedim bi tek prima premium care alerji yapmadı prima kullanıyorum pişik kremi sudocrem şampuan sabun yağ sebamed 🌸
nnisanannesiii Damlasupilcioglu bebek bezi molfix, pişik kremi ve şampuan mustela, bebek yağı dalin tercih ettim 🥰
Damlasupilcioglu elmaliiturtaa bende bez konusunda kararsızım ama sanırım sleepy alıp bi onu deneyeceğim inşallah pişik falan yapmaz.
betul_yilmazz Hepsini mustela marka aldım en iyisi diye bildiğim için yorumlarını da okuyarak en iyisinin bu olduğuna kanaat getirdim :) imkan varsa hepsini mustela kullanmanızı öneririm
Damlasupilcioglu betul_yilmazz mustela merkasının iyi olduğunu bende duymuştum, Sebamed ve onun arasında gidip geliyorum bende