Cerennn_ Böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Aşırı geriliyorum. Doktor soluma yatmam gerektiğini söyledi ama sağ kürek kemik ağrısı vs yaşıyorum :( lütfen bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
bendiyebiriii Cerennn_ benim var. Ama kontrolle ilerliyorum. Çok da bir büyüme olmadı aylar arasında bir sorun yaratmadı şükür
bilghrz Cerennn_ benımde bu ay büyüme cıktı 5 cm di 1 hafta 8.5 olmus ürolojiye gittim hersy takıp edeceğiz dedi bakalım yarın gidecegim büyüme devam etmismi diye
bendiyebiriii Cerennn_ birkaç gün ağrısı oldu açıkçası. Ama ben suyu çok içiyorum ve işitmemeye dikkat ediyorum. Sorunum yok şükür. Korkmayın. Her ay gidip kontrol olun büyüme için takip altında olun yani.
bilghrz Cerennn_ 28 haftalıgım bugun gittim büyüme var ama rahatsoz edecek boyutta degılmis agrı dogumdan sonra gecer dedi doktor
Cerennn_ bilghrz anladım çok geçmiş olsun ben baya telaşlandım kendi adıma internette vs bu durum başıma gelenlerde stent vs takılmış. Endişeliyim baya umarım fazla ilerlemez 🙏🏻
bilghrz Cerennn_ yok canım hemen kötü düşünme bende stent takılır diye düşündüm doktor hamılelıkten sonra gecer dedi
Cerennn_ bilghrz doktora gittiğimde grade 1 düzeyinde 1.6 büyüme var sağ böbrekte dedi. Soluma yatmam gerektiğini söyledi. 20. Hafta olduğum için endişeliyim ilerletse diye 😔
bilghrz Cerennn_ içini ferah tut canım insallah büyüme olmaz benım agrım feln kesıldi ondan bi sorın olmaz diye düşünüyorum