birkedi-birbebek1806 Selam kızlar 8+3 hamileyim iki haftadır felan bulantılarım başladı iki üç kez kusma oldu ama akşam yemekten sonra bulantım bi başlıyor sabaha kadar devam ediyor ne yapsam olmadı artık haşlama patates yer oldum yine olmadı sizin bi öneriniz var mı
Yazmelegi_ birkedi-birbebek1806 prilam dr kullanmıştım bide haşlanmış patates ile yesil elma iyi geliyordu
MaviK birkedi-birbebek1806 gece yatmadan önce ya da akşam bir portakalı sıkıp içerisine zencefil atıp için hep bulantıya iyi geliyor hem de vitamin açısından. Bunu deneyin eğer Buda fayda sağlamazsa prilama başlamalısınız yoksa çözüm yok canım 😢
birkedi-birbebek1806 MaviK yok hiç kullanmadım doktoruma sordum aslında çok ağır değilse kullanmanı istemem dedi ama bende bilemedim fazladan ilaç kullanmak istemedim doğal yol vardır belki diye
birkedi-birbebek1806 Yazmelegi_ bende artık sürekli haşlanmış patates yiyorum normal yemek çok rahatsız ediyor
birkedi-birbebek1806 annesinin_kelebekleri sakız beni acıktırıyor yaa daha fena başlıyor o zaman bende yan etki şuan limon yiyorum biraz iyi geliyor gibi