Merhaba arkadaşlar bende gebeligimin basindan beri her gün bu uygulamada anneleri takip edip meleğimin gelişini günler sayarak bekliyordum,buraya pozitif doğum hikayemi yazmak için sabırsızlanıyorum ama işler öyle gitmedi. 24. Haftamda preeklampsi tanısı koyuldu ve süreç çok hızlı ilerledi,yapılması gereken bazı şeyler tıbbi olarak göz ardı edildi.ilk gebeliğim olduğu için tecrubesizligime denk geldi belki de inanamadim ondan bilemiyorum. Artık eklampsiye girdiğimiz anda 30+4 günlükken başka bir doktor önerisiyle acil sezeryana alındım.kizim doğdu o kadar minik gelişimi 28.haftada kalmıştı 1050 Gr doğdu entube edildi, yogunbakimda 46. Saatinde kalbi durmuş 02.02.23 te kızımı kaybettim melegim dayanamadı.hala onun ölümünden kendimi sorumlu tutuyorum bedenimi sucluyorum.92 kg ile gebe kalmistim ilk aylar çok istifra etmekten kilo verdim,sonrada aşırı odemlerim oluştu ama toplamda 4 kg almıştım yani 96 olarak girdim doğuma obezite preeklampsinin nedenlerinden biriymiş,daha önce aynı durumu yaşamış yada yaşayan yakını olan anneler varsa özür dilereyerk soruyorum bu süreçte neler yaşadınız tekrar bebek sahibi oldunuz mu yada bu illet tekrarlardi mi ?