Hatice_123456 Sulu portakal yemenizi tavsiye ederim bana tek iyi gelen şey portakal oldu kraker leblebi onlar fasafiso
MaviK Hatice_123456 ay evet öyleymiş bende haftalarca çektim tuzlu kraker leblebi yaramıyor diyordum anlatamadım. Bi arkadaşım bulantılarım bittikten sonra bana portakalı söyledi doktoru ona içerisine zencefil katıp içmesini söylemiş öyle rahatlamış
MaviK Hatice_123456 dilimle buzluğa at canım küp küp doğra sonra portakal suyu yaparsın ben her kış bu şekilde buzlukta saklıyorum yazın portakal suyu yapıyorum
Yasemin_00 Kızlar sabahları zehir gibi acı acı kusuyorum ve bulantim olmadığı halde 1.5 ay bulantı kusma oldu bitti 1 hafta olmadı hiçbirsy tiskintm falan da gitti ama sabahları acı acı kusuyorum birden bire ve sapsarı yaşayan oldumu
Hatice_123456 Yasemin_00 belki onun için kraker iyi gelebilir Sabah başucunda kraker bulundur kalkmadan biraz kraker yiyip kalkın
Seval2468 Yasemin_00 ben iki hamileligimdede her sabah o safrayi kusardım 16 haftalık oldum hala kusuyorum her sabah
Yasemin_00 Hatice_123456 hep yiyorum ya. Ama. Bu kusma öyle kusma değil sabah gözümü açtım hemen başladı yani yattım yerden kalkmadım bile bilmiyorum kızlar ya. Acile gittim geldim ama. Normal dediler
Yenibirannee Valla ilk gebeligimde denemedigim kalmadi.. spinal sezeryan esnasinda bile mide bulantim devam ediyordu istifra ettim 🤣🤣 simdi 2. Gebeliğim bunda da kusmaktan vucudumda su kalmamış hastanede yattim 2 gün.. Allah yardimcimiz olsun kızlar analik zor