Alyamomm Artık hicbi yöntem denemek istemiyorum bu ay o kadar bosverdim ki içimden bebek umudu gitti sanki hani artık olmamasına alıştım galiba nasıl olsa gebe kalamiyorum ne icin uğraşıyorum diye düşünüyorum artık neredeyse iki yilditr sorunumuz olmadigi halde olmuyo jel almıştım geçen ay tutmadı bu ay kalanlari denemek istemiyorum aranızda benim gibi olan var mı azcik dertleselim istiyorum
gozdesya Alyamomm canım benim , sana dua edeceğim .Allahtan asla ümidini kesme bitanem , zor biliyorum .Allah seninle beraber , sabrettiğin anda gelecek emin ol .Lütfen dua etmeyi bırakma .Allah yar ve yardımcın olsun
kckfalmily Alyamomm ben burda okumuştum 1 hafta boyunca adet bitiminden sonra 1 bardak portakal suyuna yarim yemek kaşığı toz zerdecal koyup içince hamile kalınıyorms. Bende bebek için uğraşan bi arkadaşıma atmıştım bunu gecen ay ve bi ay hamile haberini aldm😍
Elam35 Alyamomm Allah tan umut kesilmez canım öncelikle Rabbim sabır versin sabır et ki Rabbim en hayırlı şekilde nasip etsin şuan bosverdin ya Rabb’im tez zamanda verecektir inşaallah çünkü kafaya taktikca da olmuyor sürekli onu dusunerek psikolojik şekilde etkilenip kalamiyosun Rabbim hayırlı zamanda hayırlı şekilde nasip etsin inşaallah dualarım hep çocuğu olmayanlar için Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin 🤲
Ozgeguney Alyamomm bir arkadaşım da sorunu olmadığı halde hamile kalamıyordu 5 yıldır. Tüp bebek denediler ve ilk denemede tuttu çok şükür. Durumunuz müsaitse öyle yapın isterseniz
Alyamomm gozdesya dua ediyorum tamamen teslimiyet içindeyim şuan rabbim vermiyosa da bı bildiği vardır diyorum hep
Ecmelsu07 Umudunuzu yitirdiğiniz anda umutlar tekrardan yeşeriverir siz kendınızı buna odaklamayın rabbım ne zaman uygun görürse o zaman olacaktır ummadıgınız anda mutluluk sizi bulacaktır 🤍
Alyamomm Ecmelsu07 inşallah canım anlatmak istedigim eskisi gibi aaa neden olmuyo falan diye sıkıntı yapmayı bırakıp olmuyosa da bı sebebi vardır diyorum
Alyamomm Elam35 amin canım rabbim herşeyin en iyisini en hayırlısını bilir dua edip sabretmekten başka elden ne gelir
ttugba92 Alyamomm Olamayan ve olan her sey de bir hayir aramak lazim zaten. Ne evlatlar var tas dogursaydim dedirten. O yuzden en hayirlisi en guzeli olsun insallah. Hissizlesmek daha iyidir belki de obur turlu surekli bir ugras ve beklenti icinde olmak insani bitiriyor. Bakmadigimiz yerde cicek filizlenebilir :) cok zor bir yol gercekten Allah size guc versin. Bazen yolda gitmek degil durmak bakmak gerekir. Bir makine degil vucudumuz cok fazla yukleniyoruz. Biraz dinlenmeye durmaya ihtiyaciniz olabilir bu cok normal
kckfalmily Alyamomm bende bilmiyorum ama forumda yazdığına göre yumurtaları catlamaya hazir hale getirip hormonlari duzenliyormus
Alyamomm kckfalmily bende ve eşimde hicbi sorun cikmadi yani doktorlara göre öyle göbek falan çektirdim ise yaramadı bende
mizginn_ Alyamomm binbir şey onerdiler yok şunu yap yok bunu yap şu hekime git vs ben hiçbirini ne yaptm neden dinledim olursa olur dedim hiç düşünmedm bile. 3 senedir evliyim bi anda hamile kaldım o yüzden allahtan ümit kesilmez. Rabbım isteyen herkese nasip etsin sanada 🙏
Alyamomm Ozgeguney tüp Bebek fiyatları şuan bize çok fazla durumumuz yetmiyo her şeyimiz kendimiz yaptigimiz için daha borclarimiz var
kckfalmily Alyamomm bazen de zamani oluyor vakti zamani gelince Mevlam veriyor stres edip üzülmeyin lütfen. Hepimiz ayni yollardan geçtik sabrettk zamani gelince oldu🥰
Azragnl Alyamomm Aşılama ya da tüp bebek deneyin 2yıl olmuş rahim filminiz temiz mi acaba? Bir arkadaşım bir yıl süt hormonu yüksekliğinden hamile kalamamıştı belki böyle küçük bir hormonal problem vardır.
Naznaz123 Alyamomm ne zamandır olmuyor canım bende 1 sene kalamadım yediklerimi içtiklerini gözden geçirdim baya bi kilo verdim bol su içip havuç tükettim
Azragnl Alyamomm Eşinizde de yoksa hormonlar da düzgünse olacaktır umudunuzu kaybetmeyin sakın. Bu arada D vitamini önemliymiş kullanın ya da güneşe çıkın yarım saat. Güzel haberlerinizi alacağız inşallah 🙏
Alyamomm Naznaz123 neredeyse iki yıl olucak boyum 160 kilom 65 benim kilo vermeli miyim bilmiyorum ovulasyon da yumurtlama çatlama görüyorum hatta avakado falan tükettim olmadı
Naznaz123 Alyamomm Biraz yediklerine dikkat et gülüm hep yediklerimizden inan ki spora yönel ama dediğim gibi yeşillik tüket 1 yıl boyunca benimde psikolojim bitmişti
Alyamomm Naznaz123 ben çok yeşillik tuketirim ama sürekli evdeyim yürüyüş falan yapmıyorum yanımda biri olsa çıkarım da yok işte