Seher1809 Kızlar 33+0 dayım önceki doğumumda hiçbişey kullanmadım göğüslerim çok aşırı yara oldu şimdi tedbir almak istiyorum geç kalmak istemiyorum ne zaman ve nasıl kullanmam gerekiyor bilgisi olan varsa yazabilir mi şimdiden teşekkürler 😀😀
Cansuercan Seher1809 suanda her banyodan sonra zaten 2 gunde bi mutlaka giriyorum.. ama bi iki hafta sonra hergun surerim.:):) zararlida degil.zahmetlide degil.canin nasil.isterse oyle yapabilirsin :)
Mavi20 Seher1809 32+4 teyim. Cumartesi doktoruma sordum izin vermedi uyarma dedi. Bi hormon salgılıyormuş ve Doğumu tetikliyormuş ismini söyledi ama hatırlamıyorum. 37 de yeniden randevum var o zaman soracağım.
Sultannnnn Ayva çekirdeğini az suya koyup bekletin. Jel gibi Bi kıvam alıyor doğumdan 1 ay önce hergün sürmeye başlayın. Çok iyi geliyor dediler. Bende uygulamaya başladım. Umarım işe yarar.
EsraDabakzkal Bende son 4 haftadır sürüyorum. Sürüp aventin göğüs Kalkan’ı takıyorum yumuşacık kalıyor. Bi süre sonra Kalkan’ı çıkarıyorum.
Clover Seher1809 canim ben hergun hamileyken goguslerime ve ozellikle govus iclarima hindistancevizi yagi surdum. Annenin cok yarasi olunca ben de de olur korkusu vardi. Hic bisey olmadi inanirmisin. Hala suruyorum arada bebisim 8 aylik oldu
Seher1809 Clover benim ilk doğumumda tecrübesizlik tabi hiçbişey sürmedim ve çok çok kötü yaralar oldu parça koptü resmen şimdi de en çok emzirmekten korkuyorum yine aynısı olur diye😔😔😔
Clover Seher1809 hindistan cevizi yagı sur hic bisey olmaz allahın izniyle. Hergun aklına geldikce birkac kere sur