guzelanne01_ Benim 2 gebeliğim ilkim sezeryan şimdi yine sezeryan Olacak Allahım izin verirse 38-39 da dedi doktorum
Berfehilal 23+2 deyim detaylı da en geç 4 Temmuz ama muhtemelen haziranın 2. Haftadan sonra gelir dedi doktor 🙈😂
guzelanne01_ Berfehilal bende ikizler burcu olsun diye çok istedim ama🤒 haziran sonu temmuz başı dedi doktorumuz 4 temmuz dedi bizede kızmı oğlanmı canım
casper12 Berfehilal haziranın 2. haftası 34 35 olmuyormuyuz ya :) sezeryan mu sizinkide günumuz haftmız aynı bu arada
guzelanne01_ meryem_06x bendede oluyor canım normal kızımdada oluyordu ama şiddetliyse sor doktoruna mutlaka
inciata meryem_06x nedemek ama bebek daha orda karında hissedenler bağırsak hareketleri o sağlık ocağında çalışıyorum bebek yavaş yavaş yukarı çıkıyor 28den sonra oralarda olur
guzelanne01_ meryem_06x benim sezeryan çok isterdim normal olmasını ama olmuyor Bence hiç korkma sezeryan içinde korkunç şeyler söylüyenler oluyordu ama bence bebeğini doğuracağını bildiğin için o kadar güzel ve kolay geliyorki rabbim öyle bir güç veriyorki💙
Cicegim38 @"meryem_06x bende normal istiyorum fakat korkuyorum bi yandan 25+2 haftaliğim haziran 25 gibi tahmini inşAllah tüm hamilelerin kolay gecer dogumu 🙏
guzelanne01_ Berfehilal ben burç takıntılıyım eğitim aldığımdan belkide ☺️Tabiki hayırlı sağlıklı doğsun inşallah benim ve bütün bebekler🌸Oğlan benimde 1 kızım var💙💖
Berfehilal casper12 yani sezeryan mı normal mi hiç fikrim yok ilk gebeliğim 😂 2. Haftasından sonra dedi bilmiyorum ki hiç hesaplamadım 😂