Betulhayat 14 Şubat son adet tarihimdi günüm bugün geçti ve ben kan tahlili verdim beta değerim 616.48 ikiz gebelik mi bu nedir bu kadar fazla çıkması mümkün mü
Hzzz Betulhayat canım betadan da yorum yapılabilirde eb guzeli ultrasonda kese göruntüsü rabbim hayırlısını nasip etsin
Betulhayat Tubatgn kese yok hala bugün alttan da üstten de baktırdım ikiz gebelikte de geç haftalar da görülüyormuş kese
Hzzz Betulhayat çok erken ki 🤭 hiç meraklanma kese için gercekten erken hiç telaş yapma ama kendine çok dikkat et
guzelanne01_ Betulhayat bence senin geç döllenme İkiz gebelikte arkadaşım direk gördü gününe 1 gün vardı hatta beta verdi ikizdi direk kesesi görüldü önce tek görüldü sonra çift
Tubatgn Betulhayat Değeriniz az ve Haftanız 5 6 olmadan kese gözükmez zaten bir gün gecikmiş geç döllenme olamaz ama İkiz gebelik sanmam ben Adetime 2 gün kala 1420 beta ile öğrendim tek çocuğum var
guzelanne01_ Betulhayat hayır canım ikiz gebelik değil aksine geç döllenme olmuş sende kesen bile görülmez Benim kızımda 118800 dü ama tekti oğlumda regl geçikmesinden 11 gün sonra betam 399 çıktı geç döllenmeydi
Betulhayat Tubatgn benim bugün olmam gerekiyordu hala öğrenmedim değerim şuan sizin söylediğinizden kat kat fazla 61648 beta değerim
Betulhayat Hzzz doktor da şimdi öyle dedi ama beta değerinin yüksek olması benim kafamı karıştırdı kızım da 1290 dü adetim 2 ggecikince böyle olmuştu ondan da bunda adet gecikmesi daha bugün oldu
Hzzz Betulhayat aaa tabiii bak adet gecikmesinden en az 1 hafta 10 gün sonra net görürsün keseyi beni muayene bile etmemisti doktorum gecikmem olmadıgı icin beta takibi yapalim demisti icini ferah tut lütfen ne hissedersen dusunursen onu yaşıyorsun tek gercek bu