Meloo35 Kızlar 3-6 ay giyim olarak tulummu aldınız bebişler yoksa alt üst takımı hangisi daha kullanışlı oluyor tecrübeli anneler yoruma 🙈🥹
binnur64 Meloo35 eğer bebiş alt değiştirirken durmuyosa alt üst takımlar daha iyi oluyo diğer tulumlar çok çıtçıtlı olduğu için epey uğraştırıyo (kardeşimden tecrübeliyim😅)
Senayl34 Meloo35 kız alt üst insanı yorar ya ben hastane ciki hariç alt üst almadım 😂😅 alttan çıtçıtlı tulum aldım alt değişimi de kolay olsun diye
Babyykmz Meloo35 ayy ben esohman takimi filan aldim o kadar tatlilarki 😍 uzeri boyle mont gibi onden fermuarli alt ust takim polar filan aldim eriyorum baktikca çok şık 🤩🤩 ayakli tulum falanda aldim 😃 ama tulumlari fermuarli almak gerekiyormus daha kolay oluyormus
Aysecan0335 Ya ben karışık gidiyorum biraz ,bide intrnetten sipariş verdiğim ne varsa sanki çok küçük gibi geliyo gözüme 😃 cigitin fitilli taytlarından sipariş verdim geldi bugün 12-18 ay diye verdim gelenler 1 karış bişey 😃🤷♀️
Babyykmz Aysecan0335 aynisini ben yasiyorum bisey alirken mesela 3 6 ay alcam o kadar minik geliyorki gozume yok bizmki iri olur buna sigmaz diyip 6 9 ay aliyorm bebek 3 6 ay arasi çiplak kalcak heralde 🤣 buyuk buyuk giydircem artk heralde 😃 biraz tulum filan aldim iste azicik 3 6 ay icin bide bi kac esohman takimi ama supheliym kucuk gelior gozume
Aysecan0335 Babyykmz valla benimde çok tuaf gidiyor bu alışverş olayı 😅 dediğin gibi bebek bazı aylarında ya çok büyük giycek ya da küçük glcek giyemicek 🤣
cicek52 Babyykmz bebişin ilk doğduğun da daha minnak gelecek gözüne.🙈 Ama çabuk büyüyorlar ilk aylar az kıyafet yeterli oluyor.