Merveee_56 Elotyy ben canim 2.5 aya kadar hiç bir şekilde mide bulantısı yaşamadım sonrada haftada bir olmaya basladi
Rabis0446 Elotyy bennnn kızımda merak ediyordum acaba hamile değilmiyim diye asla ama asla bulantım olmadı
3kuzuAnnesiyim Elotyy 3 . Kız. Toplam 5 kez kusmamısımdıt. Onlarda bsylerı faxla kacırıp ymıstım. Hıc bulantım olmadı
Agg0207 Elotyy ilk hamileligimde asla hiç birşey yaşamadım kızım oldu bunda bulantım oluyor bakalm cinsiyeti merak ediyorum bende
Hatice_123456 Hiç bulantı yaşamadan hamilelik geçirenlere çok özeniyorum maşallah keşke bizdede öle olsa
Elotyy Hatice_123456 şuan ben öyleyim ama ilk, gebelikte günde 5 kez, kusuyordum, kızdı, ama hastaydı, vefat eti şuan cinsiyet bilmiyoruz hiç, bulantı, yok herkes, erkek, diyor,
AyazArya Elotyy cinsiyetle bulantının hiç alakası yok canım oğlumda sürekli bulantım vardı herkes kesin kız dedi oğlum oldu bu hamileliğimdede bulantım oldu herkes ilkindede çok vardı kesin erkek dedi kızım olucak. Tamamen insanın bünyesiyle alakalı anlayacağın
Elis90 Elotyy 🙋♀️. Sıfır mide bulantısı her gördüğümü yemek isterdim . Canım sürekli bişey istiyordu. Çok rahat bir gebelikti. Yüzümde gözümde bir degişme olmadı , arkadan bakınca hamile gibi değildim . Çevreme göre tam erkek belirtileriydi.