Merhaba anneler😍
Sonunda 40+5 de doğurabildim 🙈
2 normal doğumum vardı. Dün 40+4 de hiçbir belirti yok diye acilden giriş yapıp muayene olayım dedim. Ama yolda giderken hafif sancılarım başladı.🙃
Neyse hastaneye gittim nst boyunca 7-8 defa sancım 100 de kaldı ama ben bir şey hissetmiyordum. Açıklık yoktu. Doktor geldi ultrasondan baktı bebek 4300 🤷🏻♀️ Sezeryan öneriyoruz eşinle konuş ya şimdi ya sabah alalım seni dedi.
Evde çocuklarım olduğu için sabah geleyim dedim.
Eve gittim akşam saat 9-11 arası sancılarım vardı 5 dk da bir ama dayanılmaz değil.
Neyse dedim bekledim uyudum sancı azaldı. Sabah 5 de yine sancılarım başladı bu sefer şiddeti biraz arttı. 🥺
Saat 8 e doğruydu sanırım hastaneye geçtik. O da ne 5 cm açıklık🧿😂 Dediler normale devam edecez sezeryana almadılar 🤷🏻♀️ Eşinin kimlik fotokopisini getir dedi. Bende dışarı çıkınca hemen içeri girmedim. Sancı geldikçe hastane merdivenlerinden aşağı yukarı 😂😂 yürüdüm vs aradan 1-1,5 saat geçti içeri girdim. 🙈 Meğerse beni arıyorlarmış 😂
Tekrar nst çarı muayesi derken çatala çıkardılar.
Bebek kilolu diye doktor doğuma girdi (normalde ebeler giriyor)
15-20 dakika içinde oğlum kollarımdaydı. Sonuç bebek 3830 gram 🧿♥️ İyikide normal olmuş. Doktordan da ebelerden de Allah razı olsun çok kolay ve çok memnun kaldığım bir doğum oldu 🙏🏻
Darısı bekleyen annelerimize, Allahım sizlere de en az benim doğumum kadar kolay doğumlar nasip etsin inşallah ♥️