AhuMtl Mommy61 daha önceki randevularda demişti 1 hafta önden gidiyo diye zaten bebeğe aşırı kilo aldırmayan bı doktor beni bile zayiflatti 😂 ondna öyle sordum çok kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir der hepp ondan öyle sordum ☺️
Cerencandan KumsAlyaa valla benim ki ya bayramdan önce ya sonra olacak bakalım ne zaman hayırlısıyla alalım kucağımiza canım
KumsAlyaa Cerencandan amin canım 🤲🏻 Bu mübarek zamanlarda doğmalarıda ayrı bir güzel bayram sevincin çift kat olur ne güzel 😊
G_Ulzeki Cerencandan doktor ve bebek gelişimine bağlı.Ben ilk oğlumda 41haftada sezaryen oldum.ikinci oğlumda 38-1haftalıkken oldum sezaryen.ikinci oğlumda plasenta çok onündeydi çocuk yırtar diye aldı hemen
Cerencandan KumsAlyaa Aynen orası öyle caniim insan sabırsızlanıyor heycanlaniyor hepsi bir arada bayram şekerim olur benim artık 🥰🥰
Hilalrumturk Cerencandan aynen öle aynen vaktinde saatinde sağlıkla gelsinler inşallah hayırlı evlatlar olsunlar 💕
Sevg6331 Bende 38. Haftamdayim ama bebeğim 1 hafta önde olduğu için yarın sezeryan olacağım hayırlısı ile bebeğimi kucağıma alacağım 🤱♥️
Oznr001 Cerencandan insallh benimdd durur 36 ya fln gelir o zaman a da 2.500 fln olsa insallh bişi olmaz