Anonim01 Mahirin-annesi1 sizlere tavsiyem güzel bir model bulup sosyopixten Magnet yaptırın daha ucuza geliyor 😅😅
nehirsl Mahirin-annesi1 instagramda komsuilmekler_ adinda bi sayfa var cok ilgililer guzel ürünlerde var bakmak isterseniz
Selisce Mahirin-annesi1 ben gulsahnatolyesi instagram sayfasından 200 artı 40 kargo ücreti verdim kapı süsü yaptırdım peri kızı model çok hızlı güvenilir
Mahirin-annesi1 Pekii teşekkür ederim ☺️ peki orda istediğim yazıyı istesem yazıyorlar mı acaba mesela ben lavin doğdu Ege abi oldu yazdırmak istiyorm ama trendyolda karşımda muhatap bulabilir miyim acaba
Pekii Mahirin-annesi1 satıcıya soru sor bölümünden yazıyorsunuz diye biliyorum bir arkadaşım yaptırdı gayet güzel geldi ben de ordan yaptırmayı düşünüyorum 🥰
Mahirin-annesi1 Uuemine sayfanın başında 3 çizgi var oraya tıklayı resim yükle var ordan yükleyebilirsin canım
Uuemine Mahirin-annesi1 kusura bakmayın halledemedim ama instagramda ki belirttiğim sayfaya baktıysanız o sayfadaki son story Asya isimli bana ait
MrsHarputlu İnstadan yaptırdım ben kapı süsü 350 tl . Çok şirin modeller var bakabilirsiniz. @ Desingby_luna sayfasına bi göz atın isterseniz
Mahirin-annesi1 Uuemine baktım kapı süsünüze çok hoş sağlıkla kucağına Al miniğini inşallah canım 🙏❤️