Gercekgulbahar 28 haftalık ikiz hamileyim hastane çantasını hazırlamalımıyım biraz daha beklemeliyim birde bebek kıyafetleri için deterjan önerebilirmisiniz kızlar dalin düşünüyordum içeriği iyi değil diyorlar
Bulbulyuvasi Gercekgulbahar emzik biberon harici bir de kendi eşyalarınız nem tutmasın onlar harici hazırlayabilirsiniz bebek bezi pediniz vesaire ben geçen birinde görmüstüm atayım isterseniz yararlanın sizde
Gizzgzz Gercekgulbahar ben de 28. Haftadayım erken doğum riskim var hazırlıyorum çantayı deterjan şampuan Full set olarak minoris aldım içeriği tertemiz siveno Green clean de tercih edebilirsin
Paramedik16 Gercekgulbahar canım bence başla hazır dursun ben 28 de doğurdum mesela bizde sakin kullanıyoruz sıvı olanını gayet memnunuz
Bulbulyuvasi Gercekgulbahar canım dalin içeriği daha sağlıklı ben kendim için bile dalin kullanıyorum
Gercekgulbahar Bulbulyuvasi banada iyi değil dediler kararsız kaldım e bebegin kendi markası olan baby me yi çok önerdiler
Slaedz Ben bunlara göre hazırladım çantamı belki yardımcı olur 😇 Deterjan olarak baby me’nin granül sabununu kullanıyorum gayet güzel kokuyor
Gercekgulbahar Gizzgzz benim erken doğum riskim yok ama hep ikizler erken gelirler filan diyip duranlar var bende kararsız kaldım