EdaDeyis Merhaba hanımlar 12+6 günlük hamileyim vajinal akıntı var doktor fitil verdi (gyno-lomexin) ama hiç kullanmadım ve cok huzursuzum kullanan var mi , işe yariyor mu ? Nasil kullanmam gerekiyor cok tedirginim geri cikar beceremem diye
68selda06 EdaDeyis ben kullanıyorum şimdi 2 tane var 8cinde 3 gun ara ile kullanımın ilk günü akşam yatarken koyuyorsun sabah biraz kaşıntı gibi değişik biseyler oluyo sonra geçiyor 34 haftalık hamileyim
68selda06 EdaDeyis sırt üstü yatıp elimle gittigi yere kadar yitin vajinaya çıkmıyor geri zaten hemen de ediyormuş
Binnur-cam EdaDeyis benimde 31haftalıkken enfeksiyon için vermişti doktorum fitil sonrası akıntı oluyo krem rengi gibi fitil falan akıyor ama rahatlatmıştı beni ..
aleyna3008 Ben bugün ilk defa progestan fitil kullandım 8+1 gebelik kahverengi lekelenmem oluyordu hep onun için doktor verdi kullandıktan 1-2 saat sonra adet olmuşum gibi kanamam oldu ped dolmuştu direk hastaneye gittim bebek iyi dedi doktor ama korkuyorum gelmeye devam ediyor bu durumu yaşayan var mı