minik_koala_ve_annesi ecemhurmetli 36 da dogurdum canim😅lohusayken cok agladim.hamileligimi ozledim diye 🤣
Aynenkanka ecemhurmetli 33 olucaz yarın ben de artık son raddesindeyim oğluşumu çok özledim ya doğsa da mıncırsam her yerini😭😭😭
Simsekaaysegul ecemhurmetli hahahaah 😀 ben memnunum yaa dönmek ve hareket kısıtlılığı dışında bi 9 ay daha taşırım 😀
minnosannesiii ecemhurmetli ah ah bende öyleydim şimdi diyorum hamilelik ne güzelmiş ya özgürce uyumak istediğin saatte uyanmak kendine ait bir şeyler yapabilmek bence sabırsızlanmayın cünkü ömür boyu çocuğunuz olacak 😂 şimdilik çocuksuz son günlerin tadını çıkarın 😂
ezgi-esk Karnındayken daha güzel diyorsun doğduktan sonra ilk 3 ay , sonra alışıyorsun keyfini çıkar canım😀
Halimbey ecemhurmetli 38+1, birazdan 38+2. Pazartesi doğumum var. Normalde perşembe olacaktı ama doktorum birkaç gün daha ileri atsak sorun olmaz dedi. Ben perşembe diyince heyecanlanmıştım baya ama pazartesiyi beklemek çok zoor
Halimbey ecemhurmetli tabii ki sağlıcakla kavuşayım minigime ama son günler olunca insan heyecandan duramıyor. Her an ay doğuruyor muyum telaşı oluyor 😂