Fahsj- Kızlar ilk defa doktora gideceğim karındanmı alttanmı bakacak doktor neler yapmam gerekiyor kendimi nasıl hazırlamalıyım ben hep jilet kullandım alttan bakılırsa biraz utanırım
Tubaut Fahsj- ekstra bir durum sıkıntı olmadıkça karından bakılır benim iki hamileliğimde de alttan muayene olmadı, diğer konuyuda çok kafanıza takmayın bildiğiniz yöntemle temizlenin gidin onlar doktor neler neler görüyor ki örtü örtüp öyle bakıyorlar zaten gördükleri sadece bir iki saniye sonrası ekrana bakıyorlar
Aytekinnn Fahsj- 5+1 haftalıkda gittim. Karından bakdı. Acil durum olursa altdan bakılır daha doğru tahmin için
TugSozTan Fahsj- rahim ağzı kanseri tarama testi her kadının düzenli yaptırması gereken bir test hiç yaptırmadınız mı
Rabia_91 İlk hastaneye gittiğimde 6 haftalıktı, karından keseyi görmekte zorlandı doktor. Gelmişken vajinal bakalım, boşuna gelmiş olma dedi. Ben zaten lazerliyim ama üstüme bi örtü örttü ve hiç bakmadı bile, direk o cihazı soktu bakmadan 🤣
Denizegeabioluyor 8 haftaliksan bakmaz daha az olunca genelde kalp atisi net duymak ve keseyi net gormek icin alttan bakiliyo
Flowers2023 Fahsj- az önce bende buna benzer bir post açtım ama benim ikinci gebeliğim olduğu için tecrübeliyim kızım 8 haftalık olana kadar bebeği göremedi doktor bende o ilk hamileliğin cahilliğiyle vajinal ultrason istedi doktor diye hemen atladım onunla da göremediler ne zamanki 8 haftalık oldu bebek göründü resmen iki ayı bana zehir ettiler kimse de demediki normal bebeği görünmemesi hemen vajinal ultrasonla bakılması gerekiyor muhabbetine girdi doktorlar çok pişmanım baktırdığıma Allah nasip ederse şu an yeniden hamileyim kızımda yaşadığım şeyleri yaşamamak için sağlık ocağına kan verdim gebelik çıktı ama yalnızca bununla kaldım hastaneye falan gitmedim yarın tam 8 haftalık olacak bebeğim yarın gidicem bakalım inşallah görünür ama eğer vajinal ultrason isterlerse kabul etmiycem tabi sorucam bir sıkıntı var mı kesinlikle bakılması gerekiyor mu bakmaktan başka bir çözüm yok derse ancak öyle vajinadan baktırırım yoksa biraz daha beklerim tabi seçim sizin siz bilirsiniz şimdi siz diyeceksiniz uzun uzun niye kendini anlattın diye ama hani ilk tecrübemle ikinci gebeliğimde farkına vardığım seti sizinle de paylaşmak istedim 🥰
Canimucizem Flowers2023 vajinal muayene bu kadar korkunç bir şey değil yahu aksine sağlık daha detaylı görüyor acıyan bir şey hiç değil yıllardır hemen hemen her ay bakıldı her kadının düzenli yaptırması lazım sağlık açısından kaldı ki son zamanlar çatı muayenesi de olacak o zaman ne yapacaksınız bunları aşın bence doktorun umrunda olmuyor ki cihazı yerleştirip ekrana yöneliyor zaten üstünüzde örtü oluyor saglik sonuçta
Mhtpflz Fahsj- sadece kamerayı sokarken bakıyoe 5saniyelik öyle detaylı bakılmıyor canım örtü oluyor üstünde
Zehracnr Mhtpflz sizinkiler gene iyiymiş bizimki çatala çıkariyor örtü felan da ortmedi gayet de gördü 😂😂🥴🤭
Flowers2023 Canimucizem korkunç demedim ki zaten illaki bakılması gerektiği durumlar vardır benim o zaman bakılmasa da olur gibi bir durumda vajinal ultrason istiyoruz muhabbetine girdiler hemen halbuki olayı yaşayan tek ben değilmişim bunu bana söylemedi doktor bende ilk hamilelik olunca hemen atladım bakıldı ama bu gebeliğimde istemiyorum ondan bahsettim İstememe nedenim de acıyo yada doktor vajinayı görmesin diye değil bebeğin ilk başlarda görülmemesi normal bişeymiş bunun bilincindeyim zamanı gelince de görünür illaki nedeni bu yani
Simsek_sya35 Fahsj- 8 hafta olduysa karından bakılabilir ben 5 haftalıkken gitmiştim karından gözükeceğini düşünüyorum dedi ve öylede oldu. Daha önce kan testi vermek için gittiğimde devlet hast. Dr kese gözükmez vajinal bakalım demişti çekindiğim için baktırmamıştım. Eğer vajinal bakmak isterse sen istemezsen kimse zorla bakmaz zaten korkutma kendini hiç. Smear testi hamileyken alınmıyor diye biliyorum dr hiç alalım mı diye sormadı alınabilseydi sorardı diye düşünüyorum.
Allahkahretmesin1 Zehracnr ayy devlet hastanesi miydi ben de birkaç defa denk geldim öyle çok berbat bir histi tişörtümü çekiştire çekiştire kendim kapatmaya çalışmıştım adamın karşısına çat diye yattım öyle 😂
Canimucizem Flowers2023 mesela benim kalp atışı üstten görünmedi çok panik oldum o an dedi hemen alttan bakalım çok şükür duymuştuk o anda bazı kişilerden smearda alınıyormus veya leğen kemiği ölçümü oluyormus doktordan doktora değiyor demek ki benim istenmedi