bendiyebiriii Yumusakyastigimmm benim kakaolu gibi özel isteklerim yok. Kakaolu olur, mozaik olur, havuçlu tarçınlı olur, muhallebili olur, çaylı olur olur da olur😅
Liliales Yumusakyastigimmm oluyor bende de canım bir şey çekince 1 hafta ondan yiyorum artık bıkınca geçiyor 😂
Sevgi-88 Yumusakyastigimmm benimde canım sürekli et çekiyor😍döner kebap 😂sabahları genelde kıymalı.börek😀
Merimii Yumusakyastigimmm bende ilk kızımda sürekli çilek aşeriyordu bütün hamileliğim çilek yemekle geçti ne kadar yesemde geçmiyordu o isteğim doğurdum geçti valla😄
Yumusakyastigimmm Merimii Ahaha Ben düşük yaptım onda çilek çekerdi sürekli bunda Belli olmuyo baya bı sure bişey cekiyo 😂😂😂
Esila-Karabulut2013 Yumusakyastigimmm ben ciğkofte cok fazla canım cekıyo ben Hamileliğimi 30 kasımda ogrendim kıs ortası canım karpuz cekiyordu
Yumusakyastigimmm Esila-Karabulut2013 Ahhg deme Benimde cekiyo buldum yedim ama Çok değişikti kesmedi 🥺😂
Nazyapiyo_ya Yumusakyastigimmm gece benim canımda kokoreç çekti ve ben hiç sevmem 😑 sırf yememek için neyle nasıl yapıldığını düşündüm ve sonra tiskindim
FatmaAselinAnnesi_60 Yumusakyastigimmm ben hazır da yiyorum evde de yapıyorum bimin keki çok güzel oluyor yer yer doymam 🤣🤣