Erva123456 merhaba canım anlatayım eylülde 2021 de evlendim 2022 ocak ayında gebe kaldım önce yaptığım test pozitif çıktı sonra kan verdim onda da pozitif çıktı değerime baktım tabi ben araştırmıştım her şeyi ama başıma geleceğini düşünemedim hiç 50 ye kadar yükseldi 50 den sonra düştü 4 5 gün gecikmem oldu böyle parça geliyordu benden et parçaları gibi kesilmiş kuşbaşı et gibi banyo yaparken löp diye düşerdi elim ayağım titremişti korkudan 10 gün kanamam oldu adet yoluyla attım şubatta regl gördüm martta gebe kaldım bebeği sıkı takibe aldı dr kalbi atıyordu zayıftı 9 hafta olması gerekirken 1 haftada 2 gün ileri gidiyordu haftası geç döllenme dedi dr adet tarihimi düzenledi sonra öyle takip etti kalp atışını gözüyoruz ama duyarken derinden ve zayıf geliyordu bi gittik durmuş kalbi kürtaj oldum 25 nisanda dr 1 regl görüp deneyebilirsin dedi mayısta regl oldum Haziranda tekrar kimyasal oldum psikolojim berbat çöktüm ağlama krizi falan dedim böyle olmaz drumu değiştirdim araştırmacı dr buldum temmuzda gittim bana 3 ay korun dedi araştırdı kanımda pıhtılaşma olduğunu öğrendim dra Ağustos sonu gitmiştim çıkan sonuçlarla beraber coraspin verdi kan sulandırıcı bide ragnar multivitamin verdi ben de başladım içmeye eylülde gebe olduğumu öğrendim şuan 29+1 haftalığım 🥰🌺 sağ salim kucağıma alırım inşallah allah her isteyene nasip etsin 🥰🙏🏻💓