mevy16 Bizim geç döllenme olduğu için bebeğimin gelişimi yaklaşık iki hafta geriden geliyor acaba bu durumda doğumun da geç olma ihtimali var mı
zeynozey mevy16 benim bebişte geç döllenmeydi 2 hafta geriden geliyordu 9. Hafta diye kontrole gittim 11 hafta çıkmıştı şimdi son adet e göre 4 gün geriden geliyor yakaladı gününü yani. Sizin şuan kaçıncı haftada?
Matmazelbebi mevy16 10 gün önce kontrole gittiğimde 1 hafta geç döllenmiş dedi. Bugün kontrole gittik yakalamış tarihini. Muz, ceviz, fındık, yumurta, et, balık, tavuk ve kuru baklagiller yedim bir yerde okumuştum Şimdi herşey yolunda çok şükür 🥰
AsyaCngz55 mevy16 yok canım doktor ultrasona göre düzenliyor sonradan tarihini. Tekrar doğum tarihi veriyor
Hatice_123456 Bende aynı durumdayım 2hafta geriden geliyor geç döllenme olduğu için normal doğum da birazcık gecikme olabilir kimi normal haftayı yakalıyor ama
mevy16 zeynozey biz şu an 27. Haftadayız en son geçen hafta yani 26da gittim doktorumuz bacak boyunu ölçtü 24 haftalık görünüyor dedi kilosu da 750 gramdı geç döllenme için normal olduğunu söyledi. Siz kaç haftalıksınız şu an?
Fnyk Benimde bir hafta geriden geliyordu. Detaylı ultrasona gittiğimde ikili teste bakıp hesap yaptılar. Son adet tarihini 5 gün ileri aldılar geç döllenme diyerek.
mevy16 Fnyk Ben geç döllenme olduğunu öğrenince kendi doktoruma son adet tarihime göre mi hesaplamam gerekir demiştim evet demişti. Detaylı ultrasona gittiğim zaman oradaki doktor da geç döllenme olduğunu anladı ama öyle bir şey demedi hiç. Ikili tarama yaptırmadım ama ben
Srpl1423 Benimde geç döllenme detaylıda doktorum son adet tarihimi iki hafta ileri aldı bi sorun olmuyor haftasıyla uyumlu görünüyor her kontrolde.