rose_gold_26 Benma Bende aynı şekilde 🙈 Bol bol yatıyoruz oğluşumla bugün görüş günümüzdü doktorumuz resmini verdi onu sevip sevip duruyorum 🥰🥺
Sevval0308 Benma gittikçe büyüyor olmak çok güzel Rabbime elhamdülillah 😍 23+1 yiz bugün kızım içerden vuruyor beni :) çok şükür yarın detaylinin ikinci kısmı var iki kere gittim pozisyondan göremedii migdeyi yarın hayırlısı ona gitcem gorcem.yavrumu 💚
nergismom Benma 22+2 yiz canım tetonoz aşısı vuruldum geçen hafta felaket bir acıydı😂😂 haftaya şeker yüklememiz var bakalım inşallah şekerim çıkmazz 🧡
Benma @rose_gold_26 bende yatıyorum kizçemle oda oynuyor işte ❤️🥺😂 maşallah yakışıklıdır kesin 😁 Durumun nasıl karnın büyüdümü
nergismom Benma canım hem doktorum hem de detaylı ultrason doktoru mutlaka şeker yüklemesi yaptır bebekte ilerde bi sorun çıkarsa yaptırmadığın içindir dediler
Sevval0308 Benma elhamdülillah evet gerçekten hissetmek bu kadar guzelken dokunmak nasıldır rabbim nasip etsin inşallah 🥹💋
emineakcan01 22+1 den merhaba hanımlar oğlum ve ben de buradayız. Göğüs çatlakları ile başladım haftaya bir de karnımda sertleşme oluyor gün arasında kasıyor kendini sizde de oluyor mu?