Kayaozge havva-Akyol-1006 Evet doğru benim ablam hamileliğin de yaptırdı çocuğun down sendromlu dediler çok şükür sağlıklı bir şekilde doğdu ve hiç bir şeyi yoktu
cansu15 havva-Akyol-1006 onu herkese diyorlar herkesten sıvı istiyorlar sana sürececi zehir ediyorlar 250:1 kişide olunca riskli oluyormuş genelde arkadaşım yurt dışına kan gönderdi sıvı vermek istemediği için çok şükür sağlıkla doğdu. Bende 386:1 ihtimalle çıktı orta risk dediler sıvı vermedim detaylı testte vs hiç bir şey çıkmadı çok şükür
MugeGuness havva-Akyol-1006 benim 1/50 risk çıktı. Ben içim rahat etmeyeceği için fetal dna yaptırdım. Bisey çıkmadı çok şükür. İkili test tamamen çöp bi test bence
Seval2468 havva-Akyol-1006 benimde riskli çıktı sıvı aldırmak yerine fetal dna yaptırdım çok şükür temiz geldi sonuç. Benim riskim 1:225 di yaşımda 34
havva-Akyol-1006 Kayaozge Teşekkür ediyorum sıvı falan aldırdı mı karnından perinatolojiye falan gitti mi
Kayaozge havva-Akyol-1006 Yok onları yaptırmadı devlet takipliydi devlet öyle söyleyince özele gitti orda gösterdi hiç bir şey olmadığını öğrendi tabi 9 ay onun için zor geçmişti çünkü bi doktor çocuk hasta dedi diğer doktor bir şey yok dedi yAni kısacası testin yanılma payı gerçekten yüksek 💫
havva-Akyol-1006 Kayaozge Kayaozge dilerim ki yanılma olur buna çok ihtiyaçjm var kaç gündür ne iyi ne kötü dua ediyorum Yanıtınız İçin teşekkür ederim Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsin
havva-Akyol-1006 cansu15 Gecen hafta persembeden beri ne iyi ne kötüyüm çokça dua ediyorum endişeliyim de su alacaklar bebeğim küçük diye onun sonucuna göre işte dilerim ki temiz çıkar dua eder dua beklerim yanıtınız İçin teşekkür ediyorum Allah’a emanet olun
havva-Akyol-1006 MugeGuness MugeGuness Teşekkür ediyorum hepinize yanıtınız İçin bana da aynı şeyi dediler dilerim ki. Sağlıkla kucağımıza alırız b
Kayaozge havva-Akyol-1006 İçinizi ferah tutun gelen Allahtan siz bol bol dua edin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻 hiç kafanıza Yakup’ta hamileliğinizi burnunuzdan getirmeyin
MugeGuness havva-Akyol-1006 Fetal dna özel laboratuvarlarda yaptırılıyor canım biraz maliyetli. Ben nipt plus diye bir firmada 6500 tlye yaptırdım. Evime gelip 1 tüp kan aldılar. Sonra laboratuvarda benim ve bebeğimin kanını ayrıştırıp 46 adet kromozomu tek tek taradılar. 10 günde çıktı sonucum. Telefonla arayıp söylediler hem de whatsapp üzerinden pdf dosyası olarak yolladılar
benbusra Bence size tavsiyem hiç o testleri yapmayın moral bozukluğundan başka bişey degil doğruluk payı bile yok çoğu kişinin riskli çıkmış ve sağlıklı bebekleri olmuş benimde yüksek riskli çıktı çok pişmanın yaptığım için yinede siz bilirsiniz
havva-Akyol-1006 MugeGuness Hiç duymadım bunu artık inanır mısınız test yapmaya korkuyorum ne çıkacak ne olucak kafam karıştı iyice ne yapsam ne etsem sadece bebeğime yansıtmak istemiyorum bol bol dua ediyorum inşallah sağlıklı alırız kucağımıza
Deryacik01 Benimde yüksek riskli çıktı detaylı ultrasona girecem 24 Mart’ta 207 :1 çıktı keşke şu saçma sapam testi yaptırmasıydim diyorum kendi kendime bu süreçte çok yordu beni gerçekten
havva-Akyol-1006 Deryacik01 inanın burda okudukça bende öyle diyorum ilk geneliğim yaptırdım kaç gündür dua ediyorum hatim indirdim resmen Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
havva-Akyol-1006 Kayaozge Evet öyle ama cok istiyorum cok dua ediyorum dua eder dua beklerim İçimi rahatlatan cümleleriniz için teşekkür ederim