yldzdlb Kızlar detaylı ultrason zamanınız geldi dedi doktor birini önerdi ama nasil yapılıyor Bi bilgim yok internetten baktığım da farklı şeyler diyor alttan muayeneyle yapılıyor diyor öyleyse gitmiyim detaylı ultrasona girenler bilgi verebilir mi ?
Aybarsmom_ yldzdlb detaylı ultrason karından yapılan muayenedir. Bebeğin bütün organları tek tek incelenir. Beyinden tutun parmaklarına kadar. O yüzden mutlaka gitmenizi öneririm
femme yldzdlb altdan mi ? Yok kız ben dün oldum 30 dk falan göbekten normal ultrason ile tabi onların başlık farklı sanırım Kontrol ediyor bi rapor cd ve fotoğraf veriyor o kadae
68selda06 yldzdlb normal karından ultrason ila bakılıyor belkide riski olan bebeklerde bakilirdir alttan emin olmak için
Novamom_ yldzdlb bende girdim 30 35 dakika sürüyor normal karından ultrasonla bakıyor çoçuğun her ince detayına önemli ve gerekli birşey bence
yldzdlb İnternette o şekilde Bi yazı okuyunca gidenlere bi soruyum dedim teşekkür ederim cevap verdiğiniz icin💕
Mnkyrs Aynen karından bakıyor göz bebeğine kadar herseyıni ıncelyr hayrlısı ınsşh hersey normal dedı bıze darısı sze ınslh
yldzdlb Mnkyrs inşallah Rabbim hepimizi sağ salim sağlıkla evlatlarımıza kavusmayida nasip eder inşallah
Fatma-dmr Kaçıncı haftalarda yapılıyor acaba bende 2li 3lü yaptırmadım bunu kesin yaptırıcam insAllah
yldzdlb Fatma-dmr ben 17 haftalık hamileyim 1 ay sonraya randevu verdi 20 veya 21inci haftada yapıyorlarmış. Dünde de 4lu tarama testi verdim siz kaçıncı haftadasiniz??
yldzdlb Fatma-dmr doktorunuza Bi danışın isterseniz 16.haftada da yapılıyordu çünkü ben dün rastgele öğrendim son 5 gün dedi belki daha iyi bilen biri vardır cevap verirler 💕
inscnmya yldzdlb merhaba. Benim de doktorum sema hoca. Detaylıyı nerde yaptırdınız? Perinatologdan istiyor cünkü özellikle. Ben 24.haftadayım uygun bi yer bulamazsam yaptırmıcam :(