sekiz Gebe olduğumu öğrendim, sigorta yaptırsam muayene ücreti öder miyim kadın doğuma, muayene ve tahliller
Gamzerstoglu sekiz bir çok sağlık sigortası gebelik istemiyor en az bir sene ama siz bir sorun yine eğer öyle bir şartları varsa ya da yaptırmadan önce hamile olmamanız gerekiyor diyorsa kontrole gidio hamile olduğunuzu teyitlemeyin yaptıktan sonra hamile kontrolleriniz başlasın
DerininAnnesi35 sekiz eğer doğum teminatı sadece tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırırsanız muayeneleriniz hakkınız olan 10 muayeneden sayılabilir. Bunun detayını öğrenmeniz lazım. Ama doğum teminatlı şekilde olursa hamile olduğunuz için yüksek çıkar. Benim de tamamlayıcı sağlık sigortam var ama hamilelik öncesi yapmak gerek.
_tuuggcce_ Gebe olmadan önce yapılıyormuş. Bende birkaç yer ile görüştüm maalesef olmuyor. Sadece bir yer tamam dedi o da 1-2 ay oluyor 25 bin tl istemişti. Bana çok geldiği için yaptıramadım
1ciftyesilgoz Benim de öyle tamamlayıcım var hanile kaldım şimdi yarın ilk randevum var bakalım ne olacak😂 ama karşılamıyor sigortayı arayıp sorduk
Gamzerstoglu sekiz evet eğer düşünceniz varsa araştırmanız gerek sigortaları aynı yıl içinde hamile kalmama şartı aramayan olursa teşhisinizin olmaması önemli