Tugbagun 2 ay cok kısa bir süre ümitsizliğe kapılmanız için. Bende de ergenligimden beri pcos var regl olmaya basladigimdan beri duzenli regl oldugumu bilmem hic zamaninda olamadim bazen 3 ay olmadigim oluyordu. Pcos gebelige tamamen engel degil, evlendikten sonra 3 sene korunduk dogum kontrol hapi kullandim, sonrasinda biraktim 6 ay hamile kalamadim. 6. Ayin sonunda hamile kaldim nasip degilmis bebegimin kalbi durdu. Kendimi toparlayana kadar tekrar korunduk hazir olunca korunmayi biraktigim ay hemen hamile kaldim. O da nasip olmadı baska bir hastaligi cikti yavrumun, sonra yine kendimi hazir hissedip korunmayi birakinca birakir birakmaz hamile kaldim ve su an 32 haftaligim 😌🧿 ve hic ilac kullanmadim bu sureclerde pcosla alakali, yani demem o ki, daha 2 ay olmus hemen olumsuz dusunmeyin, pcos icin kilo vermeye calisin kac kilo olursaniz olun yani zayif da olsaniz 1-2 kilo verdiginiz an baska calismaya basliyor sistemler, bir de akliniza takmayin, surekli hamile kalmaya odaklanmayi ve stres yapmayi biraktiginizda cok daha kolay olacagini goreceksiniz. Guzel haberlerinizi de buraya yazdiginiz gunler gelsin dilerim 🤲🏻🤲🏻