Beyazeller btllsk aa sizin ahşap b3şik :) b3nde bunlardan baktım ama park yatak daha kullanışlı dedi herkes , bende ona karar verdim .Daha sipariş vermedim ama🫣Bende bunları beğeniyorum bakalım hangisini alacağım 😊
btllsk Beyazeller Banada park yatak daha iyi dediler daha uzun süre yatırırsın falan dediler ama ben biraz görseli güzel olsun istedim 🙈 zaten 1 sene yatsa yeterli benim için sonra yatağına geçer diye düşündüm 😀
Esin1 Beyazeller bende ayni sekilde bole ahsap dusundum banada park yatak daha kullanisli dediler ama hala aklim bu ahsap olanda cok kararsizim
Beyazeller btllsk Evet canım o zaman senin yerin geniş :) benim yatağım yanında gardrop var, geçmez ordan bu
ysmnprltn Park yatakların çoğu iki türlü kullanılıyor alta aparat geciriyosun sallanıyo ama ben sallamayı pek düsünmüyorum yaparsam da cok hafif sallarım
Aksakal1907 @Beyazeller benim yatak odası da salonda müsait ama yine de gündüzleri salonda koltukta takılıyoruz hatta şuan bile salonda uyuyor bazen seslere uyanıyor sonra bazen devam ediyor uykuya bazen uyanıyor 🤣
ikbalk Beyazeller o hiç belli olmaz canım, aparatlı olanlardan dene. Ne olur ne olmaz diye belki kullanırsın gerek kalabilir
RuyaKuzey2534 Beyazeller Valla benim oğlum kendi kendine maşallah sallanmayı bıraktı gelip bana sarılıp uyuyor. Doğduğunda bırakıyorduk kendi yatıyordu bazen sallıyordum bazen memede uyuyordu. Çocuğun kafası karıştı heralde alışamadı hiç birine 😀😀 Şimdi gece beşiğe koyuyorum bakıyorum yanıma gelmış 😃
07-02-2019 Beyazeller cnm besıkte sallamakla ayakta sallamak aynı degıl bn oglumu 7 belkı 8 aya kadar besıkte sallayarak uyuttum sımdı emerek uyuyo yatırıom uyuyo 16 aylık ama ayaga alisan bebek hep sallanmak ıstıo
07-02-2019 Beyazeller ılk aylar sallanan ıyı oluyo 2 cocugumda ole oldu 1 yasından sonra norml yatakta yattılar bebekten bebege de fark eder ama