Kızlar 7.aydayım 31.hafta toplam 14 kilo kadar aldım 57 kiloydum 71 im şu an,eşofman tayt giymekten bıktım gidip bişeyler alayım dedim ama yok hiç güzel durmadı elbise pantolon ws:( uzun elbiseler baya hastane önlüğü gibi durdu sinir oldum:) tayta devam 2 ay kaldı zaten ama eski kiloya nasıl dönücez:(

Jelibon16 donuluyor ben oglumda 62ile hamile kaldim ilk 3ayda 5kilo vermistim 57ye dustum sonra 78ile doguma girdim ama dogumdan 2ay sonra spor yapmaya basladim yuruyus vs hamile kaldigim kiloya geri donmustum tabi gobek kaldi o ayri 3kilo daha versem super olacak diyodum simdi yine hamileyim🤣

Bebeğin ve sende sağlıklıysan Hiç canını sıkma sağlıklı dengeli beslenmeye özen göster gereğinden fazla tüketmeyerek kalan haftalarında kontrollü gütmeye çalış ondan sonra zaten doğumla beraber yaklaşık 7-8 kg gittiğini söylüyor herkes emzirmek çok kalori yaktırıyormuş sen ve bebek toparladığındda da kalanını vermek için çabalarsın bu kadar üzülmene hiiç gerek yok 😍

Jelibon16 55 ile hamile kaldım 77 ile Doğuma girdim bebeğim 4,5 aylık şuan nerdeyse eski kilomdayım hepsi geçiyor tadını çıkarın keyifle yemek yiyin ben öyle yapmıştım 😂 zaten kilo alan bünyem yoktu hemen yaktı vücudum diyet bile yapmadım ama emziriyorum onunda faydası vardır bence

Jelibon16 31. Haftamdayım 9 kılo aldım bırde kılolu gebe kaldım aynı psikolejıyı yaşıyorum bazen kendımden gecıp hunharca yıyorum sonra pişman olup aç yatıyorum ortası yok gıbı

Jelibon16 Ben de 28 im 10 kilo aldım. Ama vücudumda kilo yapan çoğu şey ödem diye düşünüyorum şişkinlik var çünkü. Gider bence kolaylıkla

Jelibon16 bende çok kilo aldım vücuduma fazla yansımadı ama yansısada şuan hiç kilo düşünecek halim yok artık son günler bebişim sağlıklı olsun ben kolay doğum yapabileyim tek odağım şuan bunlar :) belki doğumdan sonra dert ederim kiloyu o da bi şekilde verilecektir inşallah 😂

Defne_momm aynen benimde kilom maksimum 57 normalde hep 54-55 hamile olduğumu öğrendiğimde 57 oldum iştahım inanılmaz açıldı ama yine de frenliyorum hunharca yemiyorum,karnım da çok çıkmadı aslında üst bedenim hala S hatta montlarım Xs hepsi hala oluyor,basen biraz aldı gitti:)
        teşekkür ederim rahatladım cevabınızla🤍

Mervegvn123 hahaha o bende de oluyor bazen,çok yediğimin ertesi deli gibi yürüyorum bazen de çok üşeniyorum yatıyorum sonra diyorum ne yapsan alıyosun o kiloyu yorma boşuna🤪 böyle böyle delirmeceler

Jelibon16 alma bosver ne gerek var az daha bekle dogsun bebis sonra zaten inanilmaz derecede aldigin kilolar gider diye düsünüyorum