tugba3863 Kızlar merhaba ikizlere hamileyim ama hangi beşiği alsam karar veremedim, iki tane alınacak malum çok kararsız kaldım
Ikiz_annesii Slaedz bende de bundan var akrabalarim verdi şansıma 2 tane buldum aynısından. Bide park beşik aldim bi tane onda ikisini birlikte yatıracağım
bebekgeliyo Klasik beyaz ahşap beşik aldım. 1 tanesinin beşiğini abimlerden aldım yeğenim o kadar az kullandı ki yazık bi tane de ona uygun aldım yine
Ikiz_annesii Slaedz yani mantıklı bende öyle yapmayı düşünüyodum hediye gelmeseydi. Hatta belki sadece 1 tane alirdim bir de park yatak var. Bebek arabasını da ikinci el düşünüyorum
Slaedz Ikiz_annesii ben bebek arabası almadım ya 2 hafta sonra doğumum tek başıma bebeklerle dışarı çıkabiliceğimi sanmıyorum kanguru alıcam onun yerine birini eşim birini ben öyle taşırız zaten sonra kış olucak kışın hiç çıkmam
Ikiz_annesii Slaedz aa sizin çok yakınmış doğum benim ağustosta inşallah çok var daha. Rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin bebişlerinizi🥰 kanguruyu kesin almayı bende düşünüyorum büyük kolaylik sağlar
Slaedz Ikiz_annesii sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah 🥰 yurt dışında ikiz kanguruları varmış ben çok araştırdım da 2. El satan yurt dışı sayfalarında falan yok ya
Betulhayat İkiz de kese geç mi görülüyor ? Benim de şuan böyle bir şüphem var beta değerim çok yüksek
Slaedz Betulhayat evet tek yumurta ikizi de olabilir benimki tek yumurta 9. Haftada öğrendim ikiz olduklarını betam benimde çok yüksekti
tugba3863 Betulhayat benimki tüp bebek, transferden 12 gün sonra kanda beta hcg 1500 çıktı, ondan bir hafta sonra da ilk ultrasonda iki kese göründü
ABoyAndTwinsBoysMoms  ben kiwi zoody aldım 2 tane. Bir de iç yataklarını ve içlerine babynest