Hizligonzales gokcen_parlak007 bendede yok malesef bi annem gelicek dogum esnasinda 2 3 hafta kalacak sonra gider yalnizim🤷
gokcen_parlak007 Hizligonzales insanın destekçisi yanında yardımcı olabili ek birisi olduğu sürece yükü nasılsın hafifler kim bilir imrendiğim tek şey yanında yamacında bir suru yardımcı olabilecek kişi olan anneler ah ne şanslısınız 🤦🏻♀️🤣
kuzeyim21 gokcen_parlak007 evet destek beklerken en yakınlarından tepki görmek daha çok üzüyor, sizin bebeğiniz ne kadarlık
kuzeyim21 gokcen_parlak007 ben kabullendim yavaş yavaş Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çocuklarımıza en güzel hediyeyi vereceğiz 🙏
Esraguvennn gokcen_parlak007 öncelikle çocuk çok küçük hiç anlamaz deyin güzelce anlatın ona karnınızı sevdirin sürece ortak edin. Doğumda da eve gidince ona güzel bir oyuncak alıp bak bunu sana kardeşin aldı abi abla olma hediyen falan diyin ve mümkün olduğu kadar her zaman dokunmasına sevmesine herşeye izin verin. Elbette kıskançlıklar olacaktır ama dengeyi tutmak senin elinde.
gokcen_parlak007 Esraguvennn evet bunu bende bi yerde okumuştum durum el verdikçe her hastane kontrol dönüşünde ona sevdiği bisey alıp kardeşin yolladı demekte iyi hissettirirmis. Ve pedogoglarin deyimine göre hastane de onu kolunuza serum ve kötü haldeyken karşılamayan kardeşinin size zarar verdiğini düşünür diyorlar
asslii 5buçuk aylık bebeğim var ve 2 aylık hamileyim ben kendim hâlâ şoktayım sezeryan dikişlerin daha tam iyileşmedi beni düşünüp şükredebilir herkes gerçi ben de benimsedi baya gün saymaya başladım bile herşey Allah’tan vardır bi hayır diyorum 🤲
gokcen_parlak007 asslii Allah kolaylık versin güç kuvvet versin balım hiç doktora gittin mi dikislerinden için ne diyolar benimde sezeryandı
asslii gokcen_parlak007 Bi sıkıntı olmaz dedi ama sen yine araştırmaya git dedi randevu aldım 28inde gidecem doğum yaptığım hastaneye