minikmucizemmmmmm MadameHappy34 aynenn doktorun yanında ekranda görür görmez bana benziyo ya dedi kıyamam benzesin varsın napalım demekki çok sevmişiz kocalarımızı😃
MadameHappy34 minikmucizemmmmmm 😅ooo doğumdan sonra ki muhabbet belli oldu,kocana çok mu baktın,çok mu seviyorsun😂
Esila-Karabulut2013 bizde boyleyiz oğlusumla orada 20 haftalığız bugun 21 olduk benim oğlumunda derdi cok bası agrıyor elini basına koymuş
Esila-Karabulut2013 Benim 10 yasında kızım var herkes ona babasının ikizi diyor doktorda oglumu banabenzetti
MadameHappy34 Esila-Karabulut2013 Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar yeter :) kime benziyorlar hiç sorun değil.
mrsperaa MadameHappy34 Detaylı usg de verildi bu fotoğrafı bana ama ben her gittiğimde renkli fotoğrafını alabiliyorum. Çok teşekkür ederim biraz utangac gibi kendisi 🥹
MadameHappy34 GizemKadirr ooo masaAllah naz yapmayan bir bebiş :) bizimkiler de ya kordonu var ya kolu ya bacağı 🤣🤣
selinsmother GizemKadirr maşallah ne kadar güzel çıkmış 🥰 24+3 olup ultrasondada direk aynı gün mü çıktı
SaHil_Hayat GizemKadirr yav şunu versenize bi ısırayım maşallah ne güzel durmuş 🧿🧿 benim kızımda gösterse ya böyle 😞
GizemKadirr MadameHappy34 valla bizimde cok fazla hareketliydi cok döndü zorlaaa verdi ama tam oldu 🥰