Hatice_123456 berenmomss ilk hamileliğin ozaman benimki 3. 7haftamdan beri midem bulanıyor çok kötüyüm 12haftalik halâ geçmedi
Canimucizem Mayalotto 10+5 benim de tarih vermedi ama sanırım Eylül’e yetişmiyor değil mi pek anlamıyorum ama sanırım Ekim olacak 😍
EdaNur_3007 berenmomss birşey daha sorucam doktor bana 3 hafta sonra gel dedi tam 3 aylık oluyorum fakat folik asitim bitiyo 3 4 gün kullanmasam randevu günüme kadar sıkıntı olur mu sizce
berenmomss EdaNur_3007 yok canım sıkıntı olmaz merak etme folik asiti bazı doktorlar hiç kullandırmıyor. Hemşireyim ben bu arada. Zaten gittiğinde bıraktırıp vitamin verecektir
Zehracnr EdaNur_3007 olmaz canım doktorum bennim folik asiti mi tam 12+0 da bıraktırdi ve başka bir vitamine geçtik ☺️
Nur-- berenmomss bir gün var aramızda 12+6 yim benim de rahat geçiyor Allaha şükür ara ara ağrılar oluyor. Cinsiyeti ne zaman belli olacak acaba yarın kontrolüm var 🙂
Zehracnr berenmomss 13+2 deyiz bizde 8. Haftadan beri mide bulantısı kusma kokulara karşı hassasiyet var belirti olarak nasipse 20 Eylül de doğum gözüküyor 🐣💞cinsiyetler bellimi
1234G 15+2 yim doğum 3 Eylül görünüyor cinsiyeti de öğrenemedik daha o yüzden kıyafette almadık almadık ❤️sağlıkla gelsinler bebişler
Amorfati23 Ebruh inşallah 💕 zaman geçmiyor yaa yıllardır hamile gibiyim 😏😏 gerçi yıllardır hamileyim ama 🤭 sıkıldım artık 🤯
Ebruh Amorfati23 😀😀 olsun olsun sağlıkla gelsinlerde bende ikidebir bakıyorum hangi meyve 2. Trimester e kaç gün kaldı😀
Amorfati23 Ebruh öyle tabi sağlıkla gelsinler ama 2 yıldır evliyim 2 yıldır hamileyim gına geldi artık evlendiğim gündendir hamile kıyafeti giyiyorum 🤭 etiketli giysilerim halen dolapta duruyor 😂😂
Umut- Bizde bugün 14 haftalık olduk çok şükür ama dünden beri kasık ve bel ağrım var normal mi acaba anlamdım zaman hızlıca geçsin herkes sağlıkla alsın bebişlerini kucağına ❤️ çatlak olmasın diye yağ yada Krem kullanmaya başladınız mi