SheeR Yumusakyastigimmm ilk hamileliğim ya bebeğe yetemezsem korkusu var biraz ne yapacağım bilmiyorum
Hilalrumturk Yumusakyastigimmm Yumusakyastigimmm offff evet rüyalarıma giriyo artık dayanamıyorum zaman gecmiyo 😂😂öğlen biraz uyudum rüyama girmiş Allah’ım yicektim 💕
Hilalrumturk Yumusakyastigimmm aç aç uyutmuslar minik prensesimi eve girdim nerde diye bakındım koltukta pusetinde uyuyodu beni hissetti uyandı emzigini attı dudağını büzdü ağladı Allah’ım yüreğim parçalandı hemen aldım emdirdim uyanmisim😂😂🥰🥰ahh yavrummm
irembasoglu37 Yumusakyastigimmm 154 gün kaldı zaman su gibi akıyor 18 haftalık olmuşuz bile oğluşumla 🥹💙
Mercan1994 Yumusakyastigimmm 77 günümüz kaldı kızımla bakalım ilk gebelik kaçıncı hafta doğuracağız çok merak ediyorum
Mhtpflz Yumusakyastigimmm vallahi göbüş yok ortada doğru düzgün ama hareketler var baya sırt ağrım yoğun göbeğim çok olmadığı halde aşırı ağırlaştım özellikle akşamları
Yumusakyastigimmm Mhtpflz Ben nefessizlikten Mahvoluyorum Bendede gobus var galiba ama gözüm almış yok gibime gelio😌🤣🤣Ağrılarım baya Enfeksiyonum var Oğluş önden gidiyo iki hafta kadarcik sorumluyuz yani erkne gelmeye niyetli 🥺
Mercan1994 Yumusakyastigimmm valla ben benimkinin beni zorlayacağını düşünüyorum 28 haftalık hamileyim hareketleri dışarıdan görülüyor hareketli halinde babasının elini karnıma koyuyorum koyduğum an duruyor inatçı kızım daha dün hissedebildi babası ansızın yakaladık onuda 🤣🤣
Yumusakyastigimmm Mercan1994 Ahahaha inatçı ya🤣🤣♥️♥️Benimki At kosturuyo ama Babası yakalayan iyi ellerse durur Ama benle kavga eder kendisi ♥️🤣🤣🤣babası kılıklı
Mercan1994 Yumusakyastigimmm bizimki de at koşturuyor valla ama babası elini koyduğu an kuzu kesiliyor inatçı bide hala aşağıda daha çok hissediyorum tekmelerini sağdan falan da vuruyor ama aşağı vurduğu daha çok oluyor 🙈
Yumusakyastigimmm Mercan1994 Asagiya vururyolar aynen ya benimkide çıkacak gibi 🤣🤣oğlum dur sen daha 7 ayliksin diye kavga ediyoruz 🤣🤣
Mercan1994 Yumusakyastigimmm valla aynı hisleri yaşıyoruz demek ki bende çok korkuyorum sürekli aşağıya vurunca hatta perşembe günü doktora da soracağım sürekli aşağı vuruyor rahim ağzı boyunu falan da soracağım bu defa korkuyorum bişey olacak diye
B_48_A Yumusakyastigimmm Allaha şükür çok iyi gidiyoruz süpriz yapmazsa 🤩😁😁 sizlerde durumlar nasıl 😌😊
Yumusakyastigimmm B_48_A Pek iyi sayılmaz bı hafta öncesine kadar iyiydi aslında bı anda noldu bilemedim ağrılarim arttı enfeksiyonum çıktı bebişim iki hafta önde gidiyo nefes darligim var Falan filan 🥺