bugr Kizlar nolur yardim edin iki gundur vajina agrim vardi post acmistim normal mi diye bugun hastaneye geldim suyum fazlaymis ondan agri oluyormus gebelik sekeri yaptirmistim yarina bi daha gelicem ac karnina seker bakicaklar nst de ikinci yi istediler yatis olabilir dedi suyum cok oldugu icin bebekte bi rahatsizlik olabilirmis kendimi kotu hissediyorum hastanedeyim nolursunuz dua edin bi de boyle olup normal bi bebekle karsilasan var mi aceba allah rizasi icin cok kotuyum dua edin bana cok korkuyorum
Seydanur Canım merhaba..sakin korkma daha yeni ben dr geldim.. Bana 1 aylıkken başladılar suyu fazlaya demeye halen daha aynı.. şeker yüklemesi yaptılar kan şekeri baktılar yok anam şeker diye bir şey yok ama suyu fazla ve bebeğim 2 hafta onde dediler.. su fazlalığın tek sıkıntısı erken doğum riski ..Ama sudan dolayı 30 haftada doğan da varn40 hafta olup doguramayanda:) kendini bebeğini allaha teslim et dikkat et hareketlerine..bende 30 haftada erkek bebek bekliyorum..ne kadar çok doktor konuşursa o kadar çok psikolojin bozuluyo..eskiden millet tarlada doguruyomus..Biraz da suç bizde..can taşımak kolay değil elbet ağrımız olacak sen moralini yüksek tut emi
bugr Tesekkur edrrim ama sana bebekte bi sorun olur dediler mi bana dediler yarin seker cikarsa bebekte bisey olabilir dedi annelik ne zous bu kadar hasret cek tedavi gor hersey iyi giderken mutluyken bu cikti basima dunyam basima yikildi sanki
Jdnmmdllkebd Banada dediler hersey olabilir ama nedeni bulunamiyo seker yuklemesi yaptırdım hersey normal cikti bekliyoruz bakalim 28 +5 günlük hamileyim sikma canını hersey olacağına varir😊😊😊