baharayazz Seymakayaoglu ben 14. Haftada erkek olduğunu ögrendim . Ama bizimki baya hareketliydi bazı bebekler hareket etmediği için doktor göremiyor . Tamamen bebeğe bağlı . Bir öneri çikolata ye ve su iç öyle gir muayeneye . Çocuk daha hareketli oluyor :)
BurcuY Seymakayaoglu ben 12. Haftada yani 5 gün önce kıza benzio diye bi tahmin öğrendim ama kesinliği YÖK 🙊
Seymakayaoglu @baharayazz canm benimki daha 5+6 gunluk yarin 6 haftalik olacak ama simdiden merak ediyorum :)
Muhammedamine Seymakayaoglu hele bir keseyi görün kalp atışlarını duyun İnşallah sağlık haberlerini alın cinsiyet meselesi sonra ki iş 🤗 İnşallah sağlıklı bir gebeliksüreci geçirirsnz
Seymakayaoglu Bende erkek istiyorum ama.once sagLikli oLsun tabiki inş sagLikli hayırLı bir ogLum olur :)
Yagmur1991 Seymakayaoglu daha çok erken daha keseyi görmemişsiniz.ben 15.ci haftada öğrendim halada emin deilim ayrıntılı ultrasonda tam belli olur
Seymakayaoglu Benim 2 kızım bir oglum var ve sezeryan oluyorum bu gebelik süpriz oLdu pilanlanmis bir hamilelik degiL :) erkek oLsun istiyorum 2 kızım iki ogLum olmuş olcak allahin izniyle :)
Seymakayaoglu @Muhammedamine inşallah canm yarin belli olucak hersey haklısin iste insan ogLuyuz istiyoruz alllah hayirli saglikli evlatlar versin..
nscaslan3437 12 haftada öğrendim bende ikili testte renkli olunca daha net görüyo kendi doktorum 16 da kesinlestirmisti