Sevvl _mmmmellek sagol canım benım inşallah darısı sana çok az kaldı bebeklerine kavuşmana. Yok kuzum bugün 1 de doktor bilgi vericem dedi muayeneleri yapılıyormuş🥹
Sevvl thebendis @karansmomm Ay çok sağolun kızlar darısı size sağ Salim yavrularınızı kucağınıza alıp evinize getirim inşallah ❤️
umena Sevvl canım 💕 hayırlı uğurlu olsun Mevla yaşatacakmış ki denk getirmiş gerçekten, ayrıca bence o bölüme davacı olmak hakkındır. Bebeklerinle en kısa zamanda kavuşursun umarım su an içerden çok daha iyi büyüyecekler ❤️❤️
Yumusakyastigimmm Sevvl gelir cnm Gelir zamanla 🥰Stres yapma yeter ki minnoşlarimiz tez zamanda buyur kendine gelir inşallah ♥️
Sevvl yusra_ytr31 amiin korkma kuzum onlar çok güçlü inanıyorum hepımızın bebekleri sağ Salim cıkıp evıne gelecek ❤️
Sevvl OzgeSrc amın canım benim atmaz mıyım ah bi çıksınlar bi eve gelsinler teyzesi ben onlara neler yapıcam bak gör sen❤️
Sevvl AyFa1608 sagol canım benim evet biliyorduk az çok böyle olacağını dua er bize 🙏 diye diye nasıl doğurdum ama❤️😂
AyFa1608 Sevvl hahah güzel iş çıkardın tebrikler 😅😅 dualarım sizinle yavru inşallah tez zamanda alıp evine gidersin mis kokulu cadıları😅 hemen fanusa koy eve gidince cadılar çok kıymetli çok çektirdiler 😅
ysmnprltn Aman okurken ağladım be🥺 Allah analı babalı büyütsün tez zamanda kavuşursun insallah kızlarına
Sevvl GamzeElbir amin canım benim inşallah senınkıler de Benımkıler de hepımızın bebekleri sağ salım evlerıne gelsinler seninkiler nasıl❤️
GamzeElbir Sevvl Şükür kuzum haftaya alıcaz büyük ihtimalle :) biberona gececekti büyük olan dün, kabul ederse uyuma çağırcaklar beni sonra verecekler Allah’ın izniyle kuzum 🥹
Seyma0323 MashAllah canım🥰 hiç üzülme kardeşim 30 haftalık civari doğmuştu hatta daha zayıfdı şimdi delikanli oldu
Sevvl deryaumay20 @hasretlik sagolun kozlar rabbım sizede sağ Salim alıp eve getırmeyı nasıp etsin inşallah ❤️
Sevvl Aaaysee sagol kuzum umarım güçlülerdir minik bedenleri❤️ aklımda biliyo musun zaten bir cıkayım burdan bana olam başkasına da olabilir bugün yarın
Pozitif2023 Sevvl Rabbim bebişlerinizi sağlıkla sıhhatle alıp evinize gitmeyi nasip etsin Güzel sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum ailecek size 🙏 🙏
GamzeElbir Sevvl Şükür kuzum geçiyo Allah sabrını veriyo merak etme hep pozitif düşün her şey yolunda gidecek Allah’ın izniyle sende hemencik kavuşacaksın 🙏🏻🥰