Merhaba kızlar, 2 haftadır zaten perınatolojı bölümünde yatıyordum biliyorsunuz, 1 haftadır heyet var diye uzman gelmemişti nst de haraketleri yavaş ama normal, sıkışıklar işte uyuyordur vs vs dediler en son dün başka bir uzman geldi seni ultrasonda goreyım dedi bir baktı ki iki kızımda 1 ay geri kalmış zaten 2 hafta geriydıler 2 haftada ölçüm yapılmayınca bu çocukların hiç suyu yok hatta birinin kafası ezilmiş kasıgında nerdeyse hıc mı bakmadılar yatan hastasın sen vs şunu da belirteyim bir gün öncesı asıstan doktor baktı ve gayet iyi dedi uzman bana gösterdi ben bile anladım gram su yoktu sen nasıl anlamadın neyse onu gecıyorum doktor burda doğurursan bebekler ayrı ayrı yere gıder çok yıpranırlar dedi zaten hem özel hem perınat takipliydik hemen özelde ki doktorumu aradım acil gelin dedi imza atıp çoktık hastaneye girer girmez beni panıkle hazırladılar doktor ultrason bile bakmadı elımdekı dosyaya bakınca artık ne kadar kötü ise durum, ağlamaktan tansiyonum çıktığı için ben genel anestezi istedim güvenmedim kendime ama anestezı uzmanı ızın vermedi epıdural ol sen dedi hersey yarım saatte oldu sontadan korkmayın asla sezeryan dan korkmayın asla ben daha iğneyı oldum yattım ilk kızımın sesi geldi ve kakasını yaptı yaptığı için göremedım hemen çocuk doktoru aldı sonra ikinci kızım cıktı sesleri o kadar inceydi ki hemen çıkardılar yoğun bakıma beni dıktıler çıkardılar toplam 20 dk sürmüş çıktıktan sonra da çok iyiydim hiç korkmayın sezeryan da inanın suan gorsenız turp gibiyim herseyımı kendim yapıyorum hatta annemler az rol yap nazar değecek yürüyemiyorum başım belim agrıyo falan de dediler 😂😂 5 saat sonra ayağa kalktım şükür gittim bebeklerimi gördüm o kadar küçükler ki mınyatürler resmen 35+0 1900 45 cm 1600 44 cm dayanamadım ağladım küçük insan sankı gözümün içine bakıyor agzındakı hortumu çıkarıyordu büyük olan kızımı iyi gördüm ama küçüğü daha pasifti çok küçüktü 🥹 entube olmadılar ama nefes alışverişleri dengesiz makıneye bağlılar ilk 72 saat kritik dediler bugün 1 de çocuk doktoru bilgi verecek sür sağıyorum ama tık yok sürekli sağocam bırakmıcam inşallah 🙏 doğum tarihleri 13.03.2023 o kadar güzeller ki yada bana öyle geliyor anne yüreği. Kafamda bir sürü düşünce ya o uzman gelmeseydı ya bakmasaydı ben öyle boş boş yatmaya devam etseydim doğumda doktorum gram su çıkmadı dedi yani biraz ihmal kurbanıyım orda 2 hafta yattığım için çok pişmanım kısacası kızlar doğumu bu kadar kolay beklemiyordum birde kozlarım yanımda olsaydı hic bişey hissetmezmişim kızlarıma dua edin çok mınıkler Rabbım hepınızın kuvezsiz yoğun bakımsız bebeklerinizi kucağınıza almayı nasıp etsin minik kızlarımın duaya ihtiyacı var ❤️🧚♀️