Arnes Berfingnc işte evet. Benim bakmam ilgilenmem gereken 4.5 yaşında okula giden bir oğlumda var. Bu yüzden anlatılanlardan tedirgin oldum. Sadece bebeğimi değil koca bebeğimide düşünmem lazım. Ne kadar güzel demişsin. Gerçekten saol 💕🙏🏻 Keşke bazı insanlarda anlayabilse.
Berfingnc Arnes yavrularımız sağ olsunlar da biz acı çekelim gerçekten önemsiz ama anlatıldığı abartıldığı gibi kesinlikle değil. Benimde oğluşuma dua edersen çok sevinirim hamişlerin duası kabul olur bi an önce kavuşıyım oğluma 🤗🙏🏻
Arnes mehtap28 aynen. Hah işte bir dengesizde senin etrafında varmış. İnsanı anlayan birileri olması kadar güzel hiç bişi yok. Çook saol. Aynen. En büyük mutluluk sonucu. Hayırla sağlıkla gelsinler hepimizin bebişleri inşaAllah. 💕💕💕🙏🏻
Esraaktepe Arnes size birşey söyleyim mi ben hala doğum.yapmadım ama temmuz da arkadaşım normal doğum yaptı yanina.gittiğimde de yataktan zor kalkıyordu diğer odada sezeryan.doğum yapan bayan çoktan ayaklanmisti bile.. Yani diyeceğim o ki kimse kimseyi birbiriyle kıyaslamasın.. Çocuk da anne de ayrıdır insanlar bir değil ki. Rabbim gönlünüze gore versin hayırlısıyla kurtulun inşallah kimseye de bakmayın bolca dua edinn
Arnes Berfingnc Rabbim tez vakitte evladınıza kavuştursun inşaAllah. Geçmiş olsun. Bi sorun mu var. ?
Berfingnc Arnes kasılma + açılma vardı 1 cm durdurmaya çalışıldı tam durmak üzereyken paşa bey devreye girdi kalp atışları zayıflayınca mecburi doğum oldu 🙏🏻 4 haftadır küvezde oğluşum 😔
Arnes Berfingnc Allah yar ve yardımcın olsun. Senin de oğluşununda inşaAllah. 🙏🏻 Üzülme, seni bırakmaz yakında yanına gelir inşaAllah. 💕🙏🏻
Nazife86 Arnes çok tsk ederim tatlım ama doğrular bu, zaten bebisini gördün mü unutuyorsun yaparım diyorsun, Yani hiç takma kafana gör bak en geç 3 gün sonra Herseyini kendin yaparsın, temizlik ti yemekti vs....