Erva123456 Herkese merhaba kizlar bilenler bilir gecen cuma aksami kaset test yapmistim kav verdim pazartwsi gunu ve betam su an 559.60 dua eden iyi diklerde bulunan herkese xok tesekkur ederjm.Dilerm Allahtan kimsenin kucagini boş koymasın🙏
minikmucizeemaak Erva123456 Ayy hayırlı olsun sağlıkla devam edip kavuşmak nasip olsun❤️ Umarım tez vakitte bu güzel sonuçlar bana ve isteyenlere nasip olsun dua et bizlere olur mu❤️
minikmucizeemaak Erva123456 2 günde bir sağlıkla ilerlerse sorun yoktur canım benim arkadaşım 9 günlük gecikmede kaç binleri görmüştü inanamazsın 😂 kaç gündü gecikmen
Erva123456 minikmucizeemaak gecikmem yoktu canim adetime 2 gun kala cikti bu deger 5 gun kala da kaset teste tm belirgin olmasa da iki cizfiyle ogrendim
minikmucizeemaak Erva123456 Olabilir canım erken yumurtlama olduysa erken döllenmiştir yumurtlama falan takip ettin mi
Erva123456 minikmucizeemaak canim aslinda subat ayinda afedrrsin 2 iliski oldu sadece o da birer kez.24 u ve 28 inde. 28 indeki sadece yujurtlama gunumds hamgisi tuttu bilmiyorum
minikmucizeemaak Erva123456 Nasip ne güzel gelmiş sana ❤️🤲🏻 Bana da dua et olur mu bende ovülasyon kullanıyorum bu ay
Erva123456 minikmucizeemaak anlatsam inanki tuylerin urperir bildigin mucize bu su an bana bir gun motivasyoj amacli bi yazi yazarim saglikli ilerlerse gebeligim
Sacmalama_engiinn Erva123456 ay hayırlı olsun canım Rabbım sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallah