0705 Herkese merhaba, Cuma günü 3.cü trimestere gireceğim, açıkcası biraz korkuyorum en zor dönem vs diyolar deneyimlerinizi rica edebilir miyim 🙏🏻☺️
Mhtpflz 0705 evet vücut ağırlaşıyor tabi ama hareketlerini hissedince çok mutlu oluyorsun artık doğuma hazırlık başlıyor😇
annekuzusu_ 0705 benimde en zor dönemim buymuş ben midem bulaniyordu diye hep bu döneme gelmek istedim gecicek diye ama yok mide bulantisins şükür eder haldeyim zor Allah’ım yardım etsin
Hlilal 0705 gerçekten en zor dönem 😂 ilk 6 ayın kıymetini bilmemişim rahatlığın son üç ayım çok zor geçiyor suan 36 haftadayız
Beigebaby 0705 Bizde 29+3 olduk henüz bir değişiklik yok göbüş biraz daha büyüdü sadece, birde minik adamın tekmeleri daha kuvvetli olmaya başladı , beni korkutan 30 dan sonrası 😂
55Ozge41 Bende 29+5 haftadayim tabi git gide ağırlaşıyor insan çabuk yoruluyo ama çok şükür çok güzel gidiyo hele o hareketleri beni mest ediyo 💙
0705 Mhtpflz Benimde az kaldı İnsallah bende yaşamak istiyorum ama korkuyorum zor mu geçer diye:) çalışıyorum ağırlaşırsam nasıl olucak onuda düşünüyorum 😓😂
55Ozge41 0705 benim ilk aylarda miğde bulantım oldu ama 3.5 aydan sonra geçti şimdilik yok inşallah da olmaz daha
Betulakarr 0705 uyku hali hep aktif olduğum için suan yaşamıyorum ama çok çabuk yoruluyorum yürüyüş yaparken temizlik yaparken resmen vucudumun an an tükendiğini hissediyorum 😂 sonra güzel kızım bi tekme atiyo annesine zıplatıyor yerimden beni hooop kendime geliyorum 😂😂😂😂 çok güzel hissediyoruz artık korkma her seyi yasicaz en güzelini de en zorunu da yapacak bir şey yok ❤️ dışarıdan daha net artık herşey 🥲
Simgesahin25 Tek iyi yanı sayılı gün kalmış olması olabilir sanırım, aşırı yorucu bir süreçmiş gerçekten ilk ayları özler oldum 🥺
yask 0705 tabi kilo aldıkça ağırlaşma oluyor yavaş yavaş ben de 3. Trimesterın başındayım daha, son haftalar daha zordur muhtemelen ama aynı zamanda bebisle kavuşma süresi de kısaldığı için insan mutlu oluyor bi yandan🙆🏻♀️ zaman hızlı geçiyor 🥰🥹
Mhtpflz 0705 bende masa başı gerçekten kafam kalkmıyor bazen bide sabit oturduğum için popom ağrıyor artık😅
havva-Akyol-1006 Merhaba 2 li test yaptıran var mı yüksek riskli çıktı Yanılma payı cok oluyormus bi bilgisi olan var mı ? Biraz endişeliyim