Kızlar merhaba ben aralık da kimyasal yaşadım gecikme olmadan regl gördüm sadece her reglim 5 gün sürer o ay 6 gün oldu. Ocak da hiç regl görmedim doktor kontrolünde korkulacak bir şey değil engel değil polikistik over başlangacı dedi. Neyse şubat 6 da kendiliğinden adet oldum normal 5 gün bu arada benim 5 gün sürer bazen 6. Gün lekelenmem olur bazen 5. Gün olur biter ve öyle az az lekelenme. Neyse mart 9 da regl görmem gerekirken mart 7 de regl oldum o gün leke leke geldi. İlk defa 3. Gün bitti sandım leke şeklinde devam etti 2. Gün normal regl gibiydi. 4. Gün yine devam etti. 5. Gün yine lekelenmem devam etti. 5. Gün yıkandım ve ilişki oldu kahverengi lekelenme oldu hani son biter ya ilk defa yaşadım. 6. İç çamaşırımda hafif lekelenme gördüm. İlişki yaşadık ondan sonra biraz daha fazla lekelenme gördüm bu asla bi pet dolacak kadar değil sadece iç çamaşırımı kirletiyor ama ilişkiden sonra olması beni şüpheye düşürdü. Var mı benim gibi bu durumu yaşayan ? Normal mi bu durum acaba sadece iç çamaşırım da lekelenme oldu bugün yine bir şey yok