Star502 Kimse beni anlamiyor demissin.. Sana Kendini uzme suclama aldirmak istiyorsan aldir diyenlere beni anladiniz tesekurler demissin.. yani sen anlasilmak degil onay almak istiyorsun anladigim kadariyla.. sana hic bir vicdan sahibi insan karnindaki bebegini öldür diyemez demez de… saglik problemin olurdu, sana zarar verirdi bebegin hasta olurdu nebileyim boyle keyfi bir seyden olmazdi ozaman evet burada destek görebilirdin.. ama bu ayri tamamen keyfi bir istek. Kendin bilirsin kararin bu yondeyse zaten yapacaksin bunu. Kendin karar ver esinle ortak oturup konusun. Inan ben 32 yasindayim sokak hayvanlarina adadim omrumu, hamile kaldigimi ogrendigim an sevinemedim bile benim gorevlerim islerim sorumluluklarim var dedim hayata bakisim farkli dedim ne bileyim,suan 6 ayligim yeni yeni alisiyorum annelik fikrine. Daha tam alismadim bile.. Hala annemin kucuk kiziyim bende oyle dusunuyorum.. Ama bu islerin birde vicdani ahlaki dini boyutu oldugunu dusunuyorum. Nasiptir hayatta aldigimiz nefes bile.. O bebege bir can vermis Allah , sana bebek vermek degil o bebege can verilmis ve tasiyicisi sen olmuşsun. Sen aslinda kendinle ilgili bir karar degil onunla ilgili bir son yaziyorsun. Onun yasamina son veriyorsun onun hakkini gasp ediyorsun bi yerde. Bilemiyorum iyi dusunmek lazim. Tamamen keyfi bir durumda.. Ama yok bakamam sevmem yetistiremem diyorsan da yine birsey diyemem ,cunku o turlu de bebege yazik olur. Yine de kimsein yaşam hakkinin elinden alinmamali diye düşünüyorum. Umarim aileniz icin dogru bir karar verirsiniz, Allah yardimcin olsun